sdílet Hotel Sport Bublava na Facebooku
Hotel Sport Bublava česká verze  Hotel Sport Bublava slovenská verzia  Hotel Sport Bublava english version  Hotel Sport Bublava deutsch version

Hotel Sport Bublava Bublava, Bublava Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Chata „Hotel Sport“ Bublava - Kraslice - ubytování v Kraslicích...


Chata „Hotel Sport“ Bublava - Kraslice se nachází v překrásné části Krušných hor, ve vyhledávaném zimním středisku Bublava v nadmořské výšce 700n/m. Výhled do údolí a na lyžařské vleky, které jsou cca 300 metrů. V obci je hraniční přechod pro osobní motorová vozidla do Klingenthal SRN cca 1km, dále obchod, několik restaurací. Autobusové spojení do města Kraslice cca 5km, kde je i vlakové nádraží, několik supermarketů apod. Před hotelem je dostatečná parkovací kapacita pro hosty. Autobusová zastávka 100 m od hotelu.

Vybavení a služby: Chata má 11 pokojů, 2 čtyřlůžkové, 3 třílůžkové a 6 dvoulůžkových. Každý pokoj má vlastní sprchu a WC. Pro hosty je k dispozici uzamykací lyžárna, ve které mohou být v létě kola. Na přání hosta možnost připojení k internetu WiFi. Restaurace v přízemí hotelu s kapacitou 26 míst pro kuřáky, nekuřácký sál s tanečním parketem pro 36 osob,  vhodné i pro rodiny s dětmi.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
632

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, Koupelna na podlaží, WC na podlaží

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, WI-FI

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 850 m

Tipy na výlet: Z naší chaty máte možnost navštívit tři světově známá lázeňská města západočeského kraje. Mariánské Lázně, Františkovy Lázně a Karlovy Vary. Všechny tři Lázeňská města jsou v dostupnosti do 50km. Velice atraktivní výlet pro rodiny s dětmi, je návštěva zábavného parku v sousedním Německu cca 30km ve stylu Flinstounovic rodiny. Velice atraktivní jsou i nedaleké výlety po historických památkách západočeského kraje, kde za zmínku stojí určitě Rotavské Varhany nebo výlet na bájnou horu Krudum. Krásný celodenní výlet přírodou v chráněné krajinné oblasti Přebuz, s koupáním v přírodním rašelino- železitém horském rybníčku v letních měsících určitě potěší nejen milovníky turistiky ale i děti. Další tipy na výlety Vám vždy rádi poradíme přímo u Nás v Horské boudě.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (6 km)

Vlaková zastávka název: (6 km)

Letiště název: (50 km)

Autobusové nádraží název: (50 km)


Zastávka MDH: (300 m)

Obchod: (6 km)

Termální lázně: (50 km)

Stravování:


Restaurace popis: Restaurace v přízemí hotelu s kapacitou 26 míst pro kuřáky, nekuřácký sál s tanečním parketem pro 36 osob,  vhodné i pro rodiny s dětmi.

Restaurace: (počet míst 26)

Služby:



Sportovní možnosti:
Lyžařská škola, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy

Pro malé skupiny nabízíme zasedací místnost cca pro 25 osob. Vhodná pro školy v přírodě jako učebna, pro kurzy jako školící místnost.

Konferenční kapacity:

zasedací místnost č. 1 (počet míst 30)

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12450


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Pokoj se sociálním zařízením: 450,- Czk / osoba / den Snídaně: +100,- Czk Polopenze: +250,- Czk za snídani a večeři Plná penze: +400,- Czk za snídani, oběd a večeři Slevy: Množstevní slevy po dohohodě s personálem. Děti do 3 let ubytování zdarma, děti do 10 let 40% sleva na ubytování.

Fotogalerie (12):


Hotel Sport BublavaHotel Sport BublavaHotel Sport Bublava
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com