sdílet Volareza Hotel Vranov na Facebooku
Volareza Hotel Vranov česká verze  Volareza Hotel Vranov slovenská verzia  Volareza Hotel Vranov english version  Volareza Hotel Vranov deutsch version

Volareza Hotel Vranov Vranov nad Dyjí, Vranov nad Dyjí Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Volareza hotel Vranov Vranovská přehrada - ubytování ve Vranově nad Dyjí..


Volareza - hotel Vranov je situován ve Vranově nad Dyjí, na břehu vranovské přehrady. Na turisty zde čekají značené turistické a cykloturistické trasy, které vedou přírodou Národního parku Podyjí, Znojemska i příhraničního Rakouska. Pohodlné ubytování je pro hosty připraveno v nově zrekonstruovaných pokojích s možností přistýlky. Hotelová recepce s nepřetržitým provozem nabízí informační služby, úschovnu cenností a drobný prodej. Hostům je k dispozici také wellness centrum se saunou, bazénkem, vířivkou, masážemi a fitness. Parkování vozů je umožněno za poplatek přímo v uzavřeném areálu hotelu.

Volareza - hotel Vranov Pokoje: Pohodlné ubytování je pro hosty připraveno ve 4 jednolůžkových pokojích, 52 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a 2 třílůžkových pokojích. Nově zrekonstruované pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují lednicí, telefonem, balkonem, pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým internetovým připojením.

Volareza - hotel Vranov Chaty: 9 čtyřlůžkových chat (s přistýlkou). Každá čtyřlůžková chata má dva dvoulůžkové pokoje, sprchu s WC, televizi se satelitním příjmem a chladničku, rovněž s možností připojení WIFI k internetu.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlka
52252

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, sat, WI-FI

Základní informace: výtah, Informační služba, lékařská služba v dosahu, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, internetový koutek, venkovní terasa, restaurace, fitness

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Volareza - hotel Vranov Okolí: Vranov nad Dyjí se rozkládá pod přehradní nádrží Vranov. strong>Vranovská přehrada láká turisty k různým vodním sportům, koupání i opalování. Dominantu města tvoří strong>barokní zámek Vranov nad Dyjí. Na místě původní zámecké zahrady se nachází sportovní areál. V okolí můžete navštívit gotický hrad v Bítově, rozhlednu U Rumburaka či zříceninu Cornštejn.

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Volareza – hotel Vranov nabízí relaxační pobyty nebo aktivní dovolenou. Bez ohledu na rozmary počasí strávíte Vaši dovolenou v překrásné přírodě Jižní Moravy naplněnou relaxací, sportem s možností využití našich wellness služeb v nově rekonstruovaném wellness centru.

Nabízíme Vám širokou škálu wellness a sportovního vyžití, které Vám jistě pomůže načerpat energii a zregenerovat své tělesné a duševní síly. Připravili jsme pro Vás i balíčky wellness služeb pro příjemnou relaxaci a odpočinkový pobyt. Kromě masáží můžete vyzkoušet i wellness tělový zábal se zeleným ćajem nebo celotělový peeling. Pro Vaši dokonalou pohodu a spokojenost se můžete občerstvit v recepci wellness centra, případně Vás rádi pozveme do naší kavárny.

V našem wellness centru je Vám k dispozici:
    sauna
    infrasauna
    whirlpool ( pro 6 osob rozměry vany 221×221 cm, hloubka 98 cm)
    masáže(klasická masáž, masáž lávovými kameny, baňkování,)
    beauty program (celotělový peeling, wellness zábal se zeleným čajem nebo hroznovým vínem, zábal z bahna Mrtvého moře, anticelulitidní program a detoxikační program)
    přístrojová masáž Lymfoven
    solárium
    fitness (běžecký trenažer, orbitrek, spiningová kola, trenažér pro veslování, posilovací lavice a posilovací stroje pro protažení všech svalů)
    squash – 1 kurt

Lázeňské služby: Wellness hotel

Procedury léčení: Masáže, Masáž lávovými kameny

Stravování:


Restaurace popis: Volareza - hotel Vranov Gastronomie: Snídaně je podávána bufetovým způsobem v jídelně hotelu. Příjemné posezení v nekuřáckém prostředí nabízí hotelová kavárna, ve které se můžete těšit na pokrmy z výběru hotových i minutkových jídel i jídel pro děti. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také na zahradní terase s grilem.

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness, Sauna, Solárium, Cyklotrasy, Whirpool, Středisko letních sportů

Chystáte se uspořádat firemní či společenskou akci? Dovolte, abychom Vám nabídli naše služby. Volareza – hotel Vranov je ideálním místem pro pořádání menších akcí tohoto druhu. Ke společenské akci, jakou je např. oslava narozenin či menší firemní událost připravíme salonek, ke svatbě či firemnímu jednání salonek 2 a pro větší jednání s potřebou prezentace kinosál, vše dle individuálních požadavků klientů. Kvalita akcí je zdůrazněna vlastním cateringem, v jehož rámci se přizpůsobíme Vašim individuálním kulinářským požadavkům. Catering připravíme a zajistíme dle Vašeho přání a finančního rozpočtu. Samozřejmostí je rovněž zabezpečení technického zázemí pro pořádané akce.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.12670 - 770640 - 740610 - 700410 - 450

Datumchata
1.1-31.12430 - 480

Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Slevy děti - 2 - 12 let, Dítě do 2 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu, - ceny jsou uvedeny za noc, v Kč včetně DPH, uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt, pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany zařízení.

Fotogalerie (27):


Volareza Hotel VranovVolareza Hotel VranovVolareza Hotel Vranov
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com