sdílet Rezidence Club Canada Lipno na Facebooku
Rezidence Club Canada Lipno česká verze  Rezidence Club Canada Lipno slovenská verzia  Rezidence Club Canada Lipno english version  Rezidence Club Canada Lipno deutsch version

Rezidence Club Canada Lipno Lipno nad Vltavou, Lipno nad Vltavou Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Rezidence Club Canada - Lipno nad Vltavou - ubytování na Lipně..

Naše ubytování se nachází v čistém prostředí obce Lipno nad Vltavou - Šumava, v nadmořské výšce 776 m.n.m. Lipno nad Vltavou je malebná obec v jižních Čechách ležící na levém břehu údolní nádrže Lipno nedaleko přehradní hráze.

Dovolujeme si Vám díky své poloze nabídnout překrásný výhled do údolí jezera Lipno. Ubytování poskytujeme pro všechny kategorie návštěvníků .
Součástí ubytování je terasa s posezením a malebným výhledem na jezero, který Vás jistě při prvním pohledu donutí k chvíli klidu a relaxace. Ani na ty nejmenší jsme nezapomněli, pro ně máme připravené dětské pískoviště a houpačku.

V létě můžete využít turistiku, cykloturistiku, houbaření a nebo lenošení. Svůj čas si můžete rovněž zpříjemnit využitím wellness, které se nachází v objektu a užít si příjemnou saunu.

Svým vybavením je ubytování vhodné pro rodinnou dovolenou, páry, seniory, ale i pro pořádání školení, porad, rodinných oslav, aj. Budeme se snažit, abyste si u nás svou dovolenou maximálně užili a cítili se tady příjemně a pohodově.
 
Rezidence Club Canada nabízí ubytování v moderně vybavených apartmánech s panoramatickým výhledem na Lipenské jezero a Šumavské kopce.
 
Pro ubytované hosty k dispozici  bezdrátový Wi-Fi internet. K dispozici jsou kompletně vybavené apartmány pro 2 až 25 osob.

Většina moderně vybavených apartmánů Vás zaručeně uchvátí svým krásným výhledem s terasy či balkónu, který Vám navodí dokonalý pocit odpočinku.
 
Apartmán Garden ( s předzahrádkou a výhledem na jezero) s terasou a překrásným výhledem na jezero pro 3-4 osoby, obytná plocha je 40 m2.
 
Apartmán Classic TERACES ( s velkou terasou a výhledem na jezero) s terasou a překrásným výhledem na jezero pro 3-4 osoby, obytná plocha je 40/50 m2.
 
Apartmán PENTHOUSE s balkónem a překrásným výhledem na jezero pro 3-4-6 osob, obytná plocha je 40/50/80 m2.
 
Apartmán XXL pro 22 osoby -mezonetový apartmán s 5 ložnicemi a velkou terasou 150m 2 , pergolou a výhledem na jezeros výhledem na Lipno.
Jedná se o rozlehlý, prostorný apartmán s velkým společenským prostorem, barem, kuchyňkou 2x, WC a sprchou se vstupem na velkou venkovní terasu.
 
Vybavení apartmánů: obývací pokoj s kuchyňskou linkou, jídelní stůl a židle podle počtu lužek, rozkládací gauč pro 1 dospělou osobu nebo 1-2 děti, konferenční stolek, DVD přehrávač a LCD televize, v ložnici postel pro 2 osoby, 2x noční stolek, ložní prádlo, ručníky, toaletní potřeby, koupelna se sprchovým koutem a WC. Kuchyň: myčka nádobí, dvouplotýnkový sporák, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí pro 4 osoby.

Rezidence Club Canada Lipno - služby: Pro ubytované hosty je v celém areálu k dispozici bezdrátový Wi-Fi internet. Dále zde najdete kavárnu s prosluněnou terasou s nádherným výhledem na Lipno, kde můžete posnídat, občerstvit se a večer i pobavit při příjemné muzice. Široký sortiment pití a občerstvení zaručeně uspokojí i náročné gurmány i gurmety.

Lipno - jihočeské moře: Lipno je největší vodní plocha v České republice a leží v srdci šumavské nedotčené přírody v Jižních čechách. Oblíbený cíl dovolené je unikátní neporušenou přírodou, historickými památkami, stovkami kilometrů cyklostezek, je rájem pro vodní sporty jako je windsurfing, jachting nebo splouvání řeky Vltavy na raftech nebo kánoích. Je také vyhlášeným rybářským revírem s mnoha trofejními úlovky štiky, sumce nebo candáta. V zimním období nabízí region kompletně uměle zasněžené svahy skiareálu Lipno nebo stovky kilometrů upravených stop pro běžky. Dovolená na Lipně je možná v každém ročním období - záleží jen na Vás, zda preferuje klid na jaře nebo na podzim, chcete se slunit a koupat na Lipenských plážích nebo sjíždět zasněžené šumavské sjezdovky. Z Lipna je jen kousek ke světoznámému zámku v Českém Krumlově nebo na pohádkový zámek Hluboká.

V novém Poker Club si můžete zahrát nejznámější karetní hru poker. V našem Clubu hráči hrají sami proti sobě, nikoli proti kasínu. V květnu otevřeme  ExtremPark , ve kterém máte možnost zažít skutečný adrenalin při hře paintball, střelbou z luku, vrhání noži či tomahavkem... Večer můžete s přáteli posedět u ohně v indiánské vesničce s opravdovými vigvami (teepee), poslechnout si starou legendu za doprovodu zvuků bubnu.

Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkový5 lůžkovýapartmán
1120111

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, CD přehrávač, TV, telefon, DVD, připojeni internetu, sat, minibar, video, plně zařízená kuchyně, apartmány s plně zařízenou kuchyní, pokoje s kuchyňským koutem, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, klimatizace, směnárna, opatrování dětí, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, uzamykatelné parkoviště, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 860

Popis okolí: Lipno nabízí vodní sporty, plavání a koupání, rybolov, bazén, bobovú dráhu, značené cyklotrasy a cyklostezky, inline bruslení,romantické pobyty v přírodě. V provozu paintballové hřiště, lukostřelba, indiánská vesnička , výuka skalního lezení, sjezd divoké vody, Bikepark,Lanový park a další atrakce.

Tipy na výlet: Památky: Pouhých 30 km od Lipna se nachází město Český Krumlov, jehož historické jádro je zapsáno v seznamu světového dědictví UNESCO. 65 km od Lipna je pohádkový zámek Hluboká nad Vltavou. Přímo na Lipně (16 km) v obci Rožmberk nad Vltavou stojí nad řekou hrad Rožmberk, ve Vyšším Brodě je známý klášter s obrovskou knihovnou a poštovním muzeem. Nad hladinou Lipna u Frymburka je zřícenina hradu Vítkův Kámen s rozhlednou a v lesích na pravém břehu Lipna najdete Schwanzenberský plavební kanál postavený k plavení dřeva v 18. století.

Kultura: V letní sezóně je v regionu pořádáno mnoho pravidelných akcí (LIPNO OPEN AIR 2008, Frymburské slavnosti, Markétská pouť v Horní Plané, Českokrumlovské slavnosti a další).

Můžete se podívat jak se plavilo dřevo na Schwarzenberském plavebním kanálu, projet se historickou parní lokomotivou, zajít do některého muzea nebo shlédnout divadelní představení z otáčivého hlediště v zámecké zahradě Krumlovského zámku.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Vlaková zastávka název: (1 km)

Letiště název: (65 km)

Autobusové nádraží název: (35 km)


Vlakové nádraží název: (1 km)

Zastávka MDH: (150 m)

Obchod: (50 m)

Stravování:


Restaurace popis:

V naší kavárně čepujeme 3 druhy vynikajícího plzeňského piva: Pilsner Urquel, Černý Kozel a silnější tmavý Master, který je novinkou s rychle rostoucí popularitou díky tajemnému receptu neznámého mistra z 16. století. Co se kávy týče, nabízíme dva druhy espressa, Davidoff švýcarské produkce vycházející z dílen Tchibo a je tvořena ze 100% odrůdy Arabica a Piacetto Espresso, která je tvořena vyváženou směsí Robusty a Arabiky s vynikající až čokoládovou chutí.

Provoz naší kavárny je uzpůsoben jak pro ranní stravování v podobě snídaní, denní občerstvení čerstvě připravovanými bagetami, saláty a dalšími pochutinami, ale taky i pro večerní posezení a pobavení se s partou přátel při příjemné hudbě. Kapacita kavárny je 50 osob plus krásně prosluněná terasa s nádherným výhledem, který Vám dodá pocit dokonalého odpočinku.



Kavárna: (počet míst 50)

Zahradní restaurace: (počet míst 80)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Bowling, Stolní tenis, Půjčovna kol, Sportovní hala, Tělocvična, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Squash, Bazén venkovní, Bazén krytý, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Kuželky, Volejbalové hřiště, Fotbalové hřiště, Hokejový stadion, Inlain dráha, Vodní Sporty, Plážový volejbal, Střelnice, Půjčovna lodiček, Billiard, Lyžařská škola, Elektronické šipky, Solárium, Golf, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool, Středisko letních sportů (LIPNO - 200 m)

Lipensko je rájem vodních sportů - na největší vodní hladině v ČR se dá plout na plachetnici, windsurfingu, kiteboardu, můžete si vypůjčit elektročlun nebo šlapadlo. Můžete sjet Vltavu na raftu nebo kánoi nebo zkusit vyjížďku na koni.

Kolem Lipna je desítky kilometrů cyklostezek s různým povrchem od prvotřídního asfaltu až po lesní cesty s různým převýšením a obtížností. Většinu cyklostezek lze využít i k jízdě na in-line bruslích.

Na turistických trasách můžete také provozovat v posledních letech velmi oblíbený nordicwalking - chůzi se specielními holemi.

Pokud rádi rybaříte, na Lipně si určitě zachytáte - zejména štiky, candáti a sumci z Lipna patří ke kapitálním úlovkům.

Přímo v Lipně nad Vltavou je krytý plavecký bazén Aquaworld s celoročním provozem.

V zimním období můžete lyžovat ve skiareálu Lipno Kramolín který je celý kompletně uměle zasněžován nebo vyrazit do blízkého skiareálu Hochficht v Rakousku. V okolí Lipna je rozsáhlá síť upravovaných běžeckých stop propojených i do areálů v Rakousku a Německu.

PAINTBALL LIPNO: je novinkou v nabídce Rezidence Clubu Canada a poskytuje všem zájemcům adrenalinovou zábavu pod širým nebem s profesionalním servisem a vybavením. Kolektivní hra a akční zábava, při které možná odhalíte Vaše skryté kvality, Vás jistě zaujme a s trochou fantazie přenese na libovolné bojiště, kde ovšem neutrpíte žádné zranění. Pokud navštívíte PAINTBALL LIPNO, proškolený personál Vás zasvětí do manipulace se zbraní a vysvetlí níže uvedená pravidla. Hřiště je otevřeno pro širokou veřejnost denně od 10.00-17.00 v trvání od dubna do konce listopadu.



Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Tlumočnické služby, Fax, TV, Video , Kamera, Laserové ukazovátko, CD přehrávač, Diaprojektor, Připojeni internetu, Taneční parket, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Ozvučení, DVD přehrávač, Speciální osvětlení, PC, Šatna, Bezdrátové mikrofony

Rezidence Club Canada - školení a konferenční služby: Organizace firemních akcí (včetně technického vybavení)

1 konferenční salonek- až 40 osob
Venkovní terasa- až 80 osob
Cafe Music Bar a internet kavarna- až 50 osob

Doprovodný program: relaxační procedury v wellness centru (Reebok studio, sauna,masaže,kadeřnické studio Matrix ), večerní zábava v Cafe Music Bar (kulečnik, domací kinosal, DJ aj), veškeré sportovní využití v dosahu Rezidenci (kola, tenis, rybolov,střelba,paitball,lukostřelba, jachting,lyžování,bruslení, bowling, squash, jizda na koních, beach vollejball,plaž,bobová dráha, in-line bruslení,golf, kryty bazen,trampolína, indiánská vesnička aj.)



Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 40) Klimatizace

Ceník ubytování:


Datumapartmánapartmánapartmánapartmán
4.1-23.123500,-Czk/140 Eur (Apartmán s výhledem na jezero pro 4+2)3000-,Czk/120 Eur (Apartmán pro 4 osoby)2500,-Czk/100 Eur (Apartmán pro 3 osoby (2os))3750-,Czk/150 Eur (Apartmán pro 6 osob /2ložnice/)
24.12-3.15250,-Czk/210 Eur4500,-Czk/180 Eur3750-,Czk/150 Eur5625-,Czk/225 Eur

Datumchata
4.1-23.1211400,-Czk/456 Eur (Apartmán pro 20+5osob XXL)
24.12-3.116875-,Czk/675 Eur

Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: CENA ZAHRNUJE: Snídaně, ložní prádlo, ručníky, kuchyňský balíček, závěrečný úklid, turistické poplatky obci, parkování jednoho auta a DPH. PŘIPOJENÍ NA INTERNET VE VĚTŠINĚ POKOJÍCH V CENĚ (je-li internet rozhodující, musí se uvést při rezervaci) / CENA ZA DÍTĚ DO 3 LET - ZDARMA CENA NEZAHRNUJE: Individuální příjezd, rezervaci lepších stolů v baru, ovocný košík a víno v apartmánu, snídaně na apartmán, župany a pantofle, toaletní potřeby (MÝDLO, ŠAMPON, SPRCHOVÝ GEL, TĚLOVÉ MLÉKO, ZUBNÍ PASTA, JEDNORÁZOVÉ ZUPNÍ KARTÁČKY, ŠITÍČKO), denní výměna prádla a úklid, užívání sauny a fitness, masáže, půjčovna kol a návštěva ExtreamParku. / Pobyt psů je v Rezidenci po domluvě reálný za úplatu 10Eur/250,- Czk/den. / Check in: od 15.00 Check out: do 10.00 / Jiná doba odjezdu je reálna za úplatu 200,- Czk /hod. Veškeré sportovní využití v dosahu Rezidence (max 500m. lyžování, bruslení,lyžařská půjčovna,Foxpark kapitána Lipánka - nejkvalitnější výukové hřiště v ČR, které představuje revoluci ve výuce lyžování začátečníků, především dětí , tenis, bowling, squash, bobová dráha, krytý bazén, trampolína, aj.)

Fotogalerie (24):


Rezidence Club Canada LipnoRezidence Club Canada LipnoRezidence Club Canada Lipno
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com