sdílet Horský Wellness hotel Prometheus na Facebooku
Horský Wellness hotel Prometheus česká verze  Horský Wellness hotel Prometheus slovenská verzia  Horský Wellness hotel Prometheus english version  Horský Wellness hotel Prometheus deutsch version

Horský Wellness hotel Prometheus Dolní Morava, Dolní Morava Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Dobrý den, hotel Prometheus je nedostupný, při objednávce Vás směrujeme na objednávku Penzion Terezka.
Přejeme Vám příjemný pobyt.

 

Hotel Prometheus Velká Morava - ubytování v Dolní Moravě Orlické Hory..

 

Nástup na sedačkovou lanovku skiareálu Sněžník 60m od hotelu !!! Hotel je v areálu SKI centra Sněžník. V zimě využijete nově zrekonstruovaný lyžařský areál s nástupní stanicí sedačky přímo u hotelu Prometheus(2 nové čtyřsedačkové lanovky - U Slona, Sněžník, novou sjezdovku 1200 metrů s unikátní šířkou 80 metrů, nová sáňkařská dráha, plně osvětleno - délka 2 500 m s možností zapůjčení saní, dětský park s pohyblivým kobercem a kolotočem pro výuku dětí). Hotel je i ideální základnou pro běžkové lyžování v oblasti Kralického Sněžníku. Množství upravených tratí uspokojí i nejnáročnější běžkaře.

Základní informace: Hotel Prometheus Dolní Morava nabízí svým hostům pohodlí a komfort ve stylově zařízených pokojích a disponuje pro 175 míst ve 2 - 6 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, které je rozděleno ve třech kategoriích – standard, standard plus a apartmán. Každý pokoj je vybaven koupelnou se sprchovým koutem, WC a TV. Apartmán má navíc zařízenou kuchyň s ložnicí.

Hotel Prometheus Dolní Morava - ubytování - pokoje: Našim hostům jsou k dispozici většinou dvoulůžkové pokoje s vlastním WC, sprchovým koutem a TV se satelitním přijímačem. Připraveny jsou i apartmány, ideální pro pobyt rodin s dětmi s vlastním kuchyňským koutem a sociálním zařízením. Pokoje standard jsou 5 a 6 lůžkové. Pokoje standard plus jsou 2 - 4 lůžkové.

Hotel Prometheus Dolní Morava - ostatní služby: Možnost platby kartami, svatby, parkoviště u hotelu 30kč/den – neplatí pro návštěvníky hotelu, bezdrátové připojení internetu, úschovna cenných předmětů, DVD, video, zapůjčení turistických map, lyžařská škola a půjčovna lyží a příslušenství, ceník skipas

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
53012

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Sport a relax: K dokonalému odpočinku Vám jistě přispěje naše relax centrum, které je Vám plně k dispozici přímo v hotelu. Bazén s whirlpoolem, finskou saunu, parní a aroma saunou, infra saunou, tepidáriem, fitness centrem, služby maséra, soláriem a sluneční loukou. Celoroční provoz welness centra. V klidném prostředí recepční haly najdete kulečníkový stůl nebo karetní automat.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: Hotelová restaurace hotelu Prometheus: Navštivte naši stylovou restauraci s kapacitou 120 míst a ochutnejte speciality našich šéfkuchařů, kterou zpříjemňuje výhled do údolí řeky Moravy a panorama na Kralický Sněžník. Nabídka našeho jídelního lístku jistě uspokojí i ty největší gurmány. Každý týden pro Vás sestavujeme polední menu, které šetří Vaši peněženku i čas.

Milovníci a znalci vín jistě nepohrdnou nejvhodnějším vínem z naší hotelové vinotéky, která nabízí bezpočet vynikajících českých i zahraničních vín. Jako doplněk k pokrmům Vám rádi připravíme desert z naší nabídky.

V ceně pobytu je zahrnuta polopenze. Snídaně (švédské stoly), večeře (výběr ze tří menu).

Restaurace: (počet míst 120)

Služby:



Sportovní možnosti:
Běžkařské trasy, Cyklotrasy
Hotel je v areálu SKI centra Sněžník. V zimě využijete nově zrekonstruovaný lyžařský areál s nástupní stanicí sedačky přímo u hotelu Prometheus(2 nové čtyřsedačkové lanovky - U Slona, Sněžník, novou sjezdovku 1200 metrů s unikátní šířkou 80 metrů, nová sáňkařská dráha, plně osvětleno - délka 2 500 m s možností zapůjčení saní, dětský park s pohyblivým kobercem a kolotočem pro výuku dětí). Hotel je i ideální základnou pro běžkové lyžování v oblasti Kralického Sněžníku. Množství upravených tratí uspokojí i nejnáročnější běžkaře.Pro běžecké lyžování lze využít značených turistických tras a značených běžeckých tras, kde výchozím místem může být parkoviště na konečné v obci, nebo výstup horní stanice lanovky Sněžník, odkud vedou značené cesty.

V letním období hotel a jeho okolí nabízí nepřeberné možnosti pro sport, turistiku, odpočinek a rehabilitaci. Přímo u hotelu je tenisový kurt, volejbalový kurt, minigolf, dětské hřiště s prolézačkami a houpačkami. Hotel je ideálním výchozím bodem pro cykloturistiku i pěší turistiku po chráněné krajinné oblasti Kralického Sněžníku.

Kongresové centrum: V prostorech hotelu Vám nabídneme školení, semináře, kongresy v uzavřené konferenční místnosti (40 míst) s projektorem a nebo v prostorech recepce (30míst) s využitím plazmových TV, DVD a videa. V případě zájmu o větší množství školících, jsme schopni v prostorách hotelové jídelny poskytnout kapacitu až 160 lidí.

Konferenční kapacity:

zasedací místnost č. 1 (počet míst 160)

zasedací místnost č. 2 (počet míst 30)

zasedací místnost č. 3 (počet míst 40)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-25.1266013202400 (2 osoby/person)2900 (3 osoby/person)3400 (4 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Dítě do 3 let zdarma, dítě do 12 let 20% sleva na pobyt. Rekreační poplatek 16 Kč/osoba den, pes 80/den.

Fotogalerie (27):


Horský Wellness hotel PrometheusHorský Wellness hotel PrometheusHorský Wellness hotel Prometheus
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com