sdílet Hotel Mariel na Facebooku
Hotel Mariel česká verze  Hotel Mariel slovenská verzia  Hotel Mariel english version  Hotel Mariel deutsch version

Hotel Mariel Znojmo, Znojmo Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Mariel Znojmo - ubytování ve Znojmě jižní Morava..


Hotel Mariel Znojmo je nový komfortní tříhvězdičkový hotel, dokončený v červenci 2007. Má velmi výhodnou polohu ve středu města Znojma, v blízkosti průjezdních tahů Praha-Brno-Vídeň a Retz. Tím je hotel pro naše hosty velmi snadno dostupný.

Hotel Mariel se nachází na okraji velmi cenné historicky chráněnné městské památkové rezervace Znojmo. Další výhodou hotelu jeho polohy je i blízkost turistických a cyklistických stezek do blízkého Národního parku Podyjí. Tato přírodní rezervace je překvapením pro každého, kdo poprvé spatří hluboký kaňon řeky Dyje od Vranova ke Znojmu, úžasné vyhlídky, jinde nevídanou faunu a flóru a také proslulou a unikátní vinici Šobes. Kulturní památky Znojma - nejstaršího moravského města - jsou z hotelu velmi snadno dostupné.

Hotel Mariel Znojmo upřednostňuje individuální i firemní turistiku, pro cykloturisty má k dispozici průvodce NP Podyjí a vlastní mapy dostupnosti vyhlídek, hradů a kuriozit v okolí. Máme především zájem, aby hosté hotelu Bermuda Znojmo prožili příjemnou dovolenou plnou krásných zážitků. Proto je hotel připraven postarat se i o večerní zábavu a relaxaci.

Nejen svojí bezkonkurenční polohou, ale i komfortem a službami, je nyní Hotel Mariel nejlepším místem pro ubytování ve Znojmě.

K dispozici jsou apartmány, dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje s možností přistýlek. Všechny hotelové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizí a možností připojení na internet. - více Vlastní uzamykatelné parkoviště u hotelu. Úschova jízdních kol a motocyklů, zajištění zapůjčení kol, průvodce po NP Podyjí a okolních zajímavostech. Máme především zájem, aby u nás hosté prožili příjemnou dovolenou plnou krásných zážitků. Proto je hotel připraven postarat se i o večerní zábavu a relaxaci.



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánpřistýlka
3171122

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, připojeni internetu, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště

Nadmořská výška: 290

Popis okolí: Vranov nad Dyjí - letní rekreační středisko s možností výletu na lodi a návštěvou vranovského zámku. Bítov - romantický hrad nad Vranovskou přehradou s nádhernými iluzivními malbami a přírodovědnými sbírkami. Sbírka vycpaných psů, která je zapsaná v Guinessově knize rekordů. Šermířské vystoupení, ZOO, ochtnávky vín, vinotéka. - více Corštejn - zřícenina hradu nad Vranovskou přehradou, původně královská pevnost a spousty dalších nezapomenutelných památek, které Vám město Znojmo a jeho okolí nabízí.

Kulturní akce: Svůj volný čas v Hotelu Bermuda můžete také strávit další návštěvou našeho vinného sklípku. Tento sklípek patří mezi jeden z nejstarších sklepů v Novém Šaldorfě (část Znojma). Vinný sklep byl vybudován v pískovci v 13. století, jeho stěny zdobí černá ušlechtilá plíseň, která udržuje jeho vlhkost 10 stupňů po celý rok, což je obrovskou výhodou pro uskladňování vína. Vinárna sklípku byla roku 2007 nově zrekonstruovaná.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (100 m)

Autobusové nádraží název: (300 m)


Vlakové nádraží název: (300 m)

Stravování:


Restaurace popis: V ceně ubytování je snídaně formou bufetu. Hotelová restaurace má kapacitu 60 míst a má provozní dobu denně 8.00 - 23.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i letní zahrádka s kapacitou 70 míst, nebo denní bar s kapacitou 40 míst. Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči obětavého personálu cítili co nejlépe. Je možno platit stravenkami Sodexho Pass (Gastropass). Pub Bermuda Pajzl má kapacitu 70 míst a nabízí návštěvníkům dobrou zábavu ve stylovém prostředí s hudbou. Nabízíme široký sortiment vín od známého výrobce Znovín Znojmo a.s., a to i vína přívlastková a vína Terroir clubu. V naší nabídce však jsou i kvalitní vína z oblasti Dolního Rakouska.

Služby:



Kongresové služby:
Telefon, TV, Dataprojektor, Kinoprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Kopírka, Ozvučení

Hotel ubytování Bermuda Znojmo konference : Dvě školící místnosti, vybavené potřebnou technikou. Školící místnost v 1. patře, možnost variabilního uspořádání 20-25 míst, vybavená kuchyňka, toaleta, samostatný vchod. Větší místnost s uspořádáním 40-60 míst. V malém sále je velkoplošná televize LCD, digitální videoprojektor, 2 popisovací tabule, sektorový přestavitelný stolový systém, světelné a hlukové odstínění. Ve velkém sále je digitální videoprojektor, popisovací tabule, kopírka, telefon, fax a bezdrátový internet.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 20)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 60)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlkaapartmán
1.1-31.12690129016904002500 (2 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (16):


Hotel MarielHotel MarielHotel Mariel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com