sdílet Hotel Bohemia na Facebooku
Hotel Bohemia česká verze  Hotel Bohemia slovenská verzia  Hotel Bohemia english version  Hotel Bohemia deutsch version

Hotel Bohemia Chrudim, Chrudim Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Bohemia Masarykovo nám. 900 Chrudim - ubytování v Chrudimi..


Hotel Bohemia Chrudim - popis: příjemné ubytování, kvalitní služby, relaxace a zábava. Snadná dostupnost hotelu je dána jeho výhodnou polohou, nachází se pouhých 10 minut jízdy od krajského města Pardubice a necelé 2 hodiny od hlavního města Prahy.

Hotel Bohemia v Chrudimi - ubytování: disponuje: 43 dvoulůžkovými pokoji, 5 Business aparmány a 1 Lux apartmánem. Celková lůžková kapacita: 105 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny TV SAT, přípojkou na vysokorychlostní internet, ledničkou, telefonem s přímou volbou, pracovním stolem, koupelnou se sprchovým koutem, postele v úpravě twin (možnost vytvoření manželské postele). - více Na pokojích není možná přistýlka. 9 kuřáckých pokojů, 8 klimatizovaných pokojů s vlastním ovládáním, možnost vytvoření manželské postele. Business apartmány jsou vybaveny TV, SAT, přípojkou na vysokorychlostní internet, minibarem, telefonem s přímou volbou, koupelnou s vanou (fén, hotelová kosmetika), coffee setem a manželskou postelí. 1 klimatizovaný apartmán s vlastním ovládáním, 1 bezbaziérový apartmán, možnost přistýlky. Lux apartmán je vybaven TV SAT, DVD, rádiem s budíkem, přípojkou na vysokorychlostní internet, minibarem, coffee setem, telefonem s přímou volbou, trezorem, koupelnou s vanou (fén, hotelová kosmetika), manželskou postelí a klimatizací s vlastním ovládáním. Doplňkové služby: etážový servis, buzení telefonem, 24 hodinová služba na recepci, zapůjčení žehličky a žehlícího prkna, zapůjčení fénu, zapůjčení dětské postýlky, možnost kopírování a faxování, praní prádla, internetový koutek v hotelovém lobby, lobby bar v provozu 24 hodin, zdarma wi-fi v hotelovém lobby. Před hotelem k dispozici parkoviště s kamerovým dohledem.

Hotel Bohemia Chrudim - služby: Pro zpříjemnění chvil strávených v našem hotelu je Vám k dispozici relaxační centrum, kde je pro Vás připravena vířivá vana, infrakabina a široká nabídka masáží. Relaxační centrum nacházející se v šestém patře hotelu je vybaveno vířivou vanou pro 4 osoby a infrasaunou, dále Vám nabízíme širokou škálu masáží. Solárium Sun City, nacházející se v hotelovém komplexu je profesionální opalovací studio, které je vybavenou 7 horizontálními a 1 vertikálním soláriem pro všechny typy pokožky. Naši hoteloví hosté mají při využití služeb solárního studia 10% slevu. Rádi Vám zajistíme termín v kadeřnictví, nacházejícím se přímo v našem hotelovém komplexu. Naši hoteloví hosté mají 10% slevu.



Typy pokojů
2 lůžkovýapartmánpřistýlkahandicap
43661

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, klimatizace pokojů, TV, telefon, rádio, kabelová televize, DVD, připojeni internetu, PC k zapůjčení, sat, minibar, video, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, klimatizace, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 5

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (200 m)

Letiště název: (10 km)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Vlakové nádraží název: (200 m)

Obchod: (100 m)

Stravování:


Restaurace popis:

Restaurace hotelu Bohemia s celkovou kapacitou 90 míst je ideálním místem pro obchodní schůzky, prezentace, školení, rodinné oslavy či jiné soukromé společenské události. K restauraci přiléhají 2 samostatné salónky s kapacitou 20 a 40 míst. Restaurace je nekuřácká a plně klimatizovaná.

Baraka bar & gril restaurant Vám nabízí možnost příjemného posezení s přáteli, ve stylovém prostředí legendární americké silnice Route 66. V nabídce naleznete menu s bohatým výběrem steaků z jihoamerického chovného plemene Angus a další speciality. Navíc je pro Vás připravena bohatá nabídka koktejlů, 9 druhů točených piv a mnoho dalšího.



Restaurace: Bohemia (počet míst 90)

Služby:



Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, Telefon, Pódium, Fax, TV, Video , Laserové ukazovátko, CD přehrávač, Dataprojektor, Magnetofon, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Řečnický pult, Kopírka, Zpětný projektor, Ozvučení, DVD přehrávač, Speciální osvětlení, PC, Šatna, Úschovna cenných předmětů, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Konferenční centrum Hotelu Bohemia je vhodným místem pro uspořádání Vašich školení, seminářů, firemních prezentací, rodinných sekání či jakýchkoliv soukromých společenských událostí. K těmto příležitostem je Vám k dispozici konferenční sál, školící místnost, červený a zelený salónek.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 150)

salónek č. 1 (počet míst 20)

salónek č. 2 (počet míst 40)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 70)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12119014002100 (Business - 1 osoba/person)2400 (Business - 2 osoby/person)2900 (Business - 3 osoby/person)2900 (Deluxe - 2 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (23):


Hotel BohemiaHotel BohemiaHotel Bohemia
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com