sdílet Hotel Džbán na Facebooku
Hotel Džbán česká verze  Hotel Džbán slovenská verzia  Hotel Džbán english version  Hotel Džbán deutsch version

Hotel Džbán Karlova Studánka, Karlova Studánka Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Džbán Karlova Studánka Jeseníky - ubytování v Karlově Studánce...


Hotel Džbán Karlova Studánka se nachází přímo v lázních Karlova Studánka. Tato oblast je prokazatelně místem s nejčistším vzduchem v celé Evropě. V hotelu Džbán máte jedinečnou možnost udělat to nejlepší pro své zdraví a užít si báječnou dovolenou. Rekreaci vám zpříjemní usměvavý profesionální personál, akce, připravované hotelem a široká nabídka volnočasových aktivit a turistických zajímavostí v okolí. Parkoviště přímo u hotelu je hostům k dispozici zdarma.

Hotel je nekuřácký.

V roce 2015 jsme pro Vás otevřeli zcela nové wellness centrum přímo v areálu hotelu Džbán Karlova Studánka, které nabízí různé druhy masáží z rukou profesionálů, zábaly, saunu, relaxační vířivou vanu s bylinkovou, či uhličitou koupelí a ozdravné koupele. Zvláštností našich koupelí je, že používáme minerální vodu z hloubkového pramene Maxmilián, který pramení přímo v útrobách hotelu a byl několik desítek let zakonzervován. Nám se jej podařilo otevřít a zrekonstruovat, čímž Vám můžeme nabídnout koupel,kterou nenaleznete.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
212214

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, zcela nekuřácké zařízení

Počet podlaží: 1

Popis okolí: Sportovně založení návštěvníci mají možnost v blízkosti hotelu využít tenisové kurty či fotbalové hřiště, v zimní sezóně také kluziště či sjezdovku s lanovou dráhou. Přímo u hotelu se nachází minerální pramen, který je vyhledávanou turistickou atrakcí. V létě vystřikuje až do výše 14 metrů a v zimě vytváří ledovou homoli. Další pramen s léčivými účinky vyvěrá u dřevěného altánku kousek od hotelu.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: V hotelu Džbán se nachází restaurace pro hotelové i nehotelové hosty. Vybrat si lze tradiční české pokrmy, speciality nebo třeba výbornou italskou pizzu. Jídlo si můžete vychutnat v příjemném nekuřáckém prostředí. Večer vám zpříjemní místní vinotéka.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.1255099014801920370


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Ceny uvedeny za pokoj/noc se snídaní. Děti do 3 let zdarma, bez nároků na vlastní lůžko. Děti od 3 do 10 let 370 Czk/noc. Pes / Kočka 100 Czk/noc. Povolena jsou pouzea MALÁ PLEMENA PSŮ. Lázeňský poplatek 15 Czk/os/noc. U větších skupin (15+), nebo u pobytů nad 7 nocí sleva dohodou.

Fotogalerie (9):


Hotel DžbánHotel DžbánHotel Džbán
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com