sdílet Hotel Florenc na Facebooku
Hotel Florenc česká verze  Hotel Florenc slovenská verzia  Hotel Florenc english version  Hotel Florenc deutsch version

Hotel Florenc Praha 8, Praha 8 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Florenc Praha 8 Florenc - ubytování v Praze 8..


Zrekonstruovaný Hotel Florenc naleznete přímo v centru Prahy v Křižíkově ulici, 10 minut chůze do Prašné brány a dalších významných pražských památek. K pohodlnému ubytování je připraveno 29 útulně zařízených klimatizovaných pokojů s vlastním sociálním zařízením. Recepce je se svými službami v provozu nonstop. Ochotný personál zajistí pronájem auta, turistické informace, rezervaci prohlídek města a vstupenek na různé akce. Parkování vozů na chráněném parkoviště nedaleko hotelu je zpoplatněno.

Hotel Florenc Praha nabízí svým hostům komfortní ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s klidnou atmosférou. Klimatizované pokoje jsou vybavené televizí s plochou obrazovkou, trezorem a pohodlným nábytkem. Koupelna zahrnuje vanu nebo sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Domácí zvířata nejsou povolena. Na požádání a za příplatek lze zajistit dopravu na letiště.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, fén

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, WI-FI, restaurace, parkovací plocha mimo areál

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel Florenc Okolí: Hotel Florenc sídlí v centru Prahy, pouhých 10 minut chůze od náměstí Republiky s Prašnou bránou a Obecním domem. Divadlo Karlín je vzdáleno jen 1 minutu chůze. Nejvýznamnější pražské památky, ke kterým patří například Staroměstské náměstí, Národní muzeum, Václavské náměstí, Staroměstská radnice a orloj, Karlův most či Pražský hrad jsou od hotelu vzdáleny od 1,3 do 2 kilometrů.

Dostupnost střediska:


Zastávka MDH: (50 m)

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Florenc Gastronomie: Každé ráno jsou hostům Hotelu Florenc podávány bohaté a chutné snídaně formou bufetových stolů. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také v lobby baru. V blízkosti hotelu se nachází množství kaváren, restaurací a obchodů.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12od/in 34


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (18):


Hotel FlorencHotel FlorencHotel Florenc
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com