sdílet Hotel Franz na Facebooku
Hotel Franz česká verze  Hotel Franz slovenská verzia  Hotel Franz english version  Hotel Franz deutsch version

Hotel Franz Zlaté Hory, Zlaté Hory Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Franz Rejvíz Zlaté Hory - ubytování v Jeseníkách...


Stylový Hotel Franz leží v malebné horské obci Rejvíz, mezi městy Zlaté Hory a Jeseník a uprostřed nádherné přírody Jeseníků. Hotel je oblíbeným místem pro relaxační, rekreační, rodinné i aktivní pobyty na horách po celý rok. Pohodlné ubytování je zde nabízeno ve 21 útulných pokojích a apartmánech s celkovou kapacitou 60 lůžek. Součástí hotelu je stylová restaurace s krbem, barem, kuřáckým salonkem a venkovní terasou. Blahodárnou relaxaci vám nabídne komfortní wellness centrum s finskou a parní saunou, Kneippovým chodníkem, whirlpoolem, odpočinkovou zónou a možností koupelí a masáží. Využít lze i půjčovnu kol, koloběžek a běžek, úschovnu sportovních potřeb a prostorné parkoviště.
 

Hotel Franz - Pokoje...


Hotel Franz nabízí příjemné a pohodlné ubytování pro 60 osob v celkem 21 útulných pokojích a apartmánech následujících dispozic: 1 pětilůžkový pokoj, 1 čtyřlůžkový pokoj, 5 třílůžkových pokojů, 12 dvoulůžkových pokojů a 2 čtyřlůžkové apartmány. Na výběr jsou pokoje kvality Deluxe i Standard. Všechny pokoje mají pěkně a účelně zařízenou ložnici a vlastní sociální zařízení. Dva dvoulůžkové pokoje mají i balkon. Prostorné apartmány mají navíc obývací část a kuchyňku. Hotel nabízí využití vlastního wellness a restaurace, k dispozici je zde půjčovna a úschovna sportovních potřeb, Wi-Fi a možnost zapůjčení dětské postýlky. Parkoviště se nachází přímo u objektu, a to zcela zdarma.



Typy pokojů
apartmán
2

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, WI-FI

Základní informace: úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, půjčovna jízdních kol, sauna, venkovní terasa, restaurace, parkovné zdarma, gril, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Hotel Franz leží v obci Rejvíz poblíž silnice č. 453, mezi obcemi Jeseník a Zlaté Hory. Přímo u hotelu je k dispozici prostorné parkoviště, vyhrazené pro ubytované hosty zdarma. Nejbližší autobusová zastávka se nachází jen 50 metrů od hotelu a jezdí odtud pravidelné autobusové spoje do Jeseníku i Zlatých Hor.

Tipy na výlet: Jeseníky nabízejí ideální podmínky pro aktivní pobyt plný zážitků po celý rok. Okolím vede mnoho naučných i turistických tras a cyklotras. Mezi oblíbené výletní cíle patří národní přírodní rezervace Rejvíz s jedinečnými rašeliništi a mechovými jezírky, rozhledna Zlatý Chlum,  skalní vyhlídka Čertovy kameny nebo Praděd. V zimě jistě využijete hotelovou slevu ve skiareálech Příčná a Filipovice.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (50 m)

Vlaková zastávka název: (7,3 km)

Stravování:


Restaurace popis:

Hotel Franz - Gastronomie...


Stylová hotelová restaurace s krbem, venkovní terasoubarem kuřáckým salonkem nabízí příjemné posezení i skvělé gastronomické zážitky. Restaurace umožňuje celodenní stravování. Při přípravě jídel jsou preferovány čerstvé, sezónní a lokální produkty. Pečlivě sestavený jídelní lístek zahrnuje oblíbená jídla tradiční české kuchyně, regionální speciality i známé mezinárodní pokrmy. Pochutnáte si tu i na zvěřině, minutkách, bezmasých jídlech, salátech a výtečných domácích dezertech.

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Sauna, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool
Součástí Hotelu Franz je také wellness zóna, která potěší všechny příznivce relaxace, odpočinku a také romantiky. Wellness zahrnuje finskou a parní saunu, whirlpool s výhledem na malebné rejvízské louky, Kneippův chodník pro vodoléčbu a relaxační zónu.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (18):


Hotel FranzHotel FranzHotel Franz
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com