sdílet HOTEL GLOBUS na Facebooku
HOTEL GLOBUS česká verze  HOTEL GLOBUS slovenská verzia  HOTEL GLOBUS english version  HOTEL GLOBUS deutsch version

HOTEL GLOBUS Praha 4, Praha 4 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel  Globus Praha - ubytování v Praze 4..
 

Hotel Globus se nachází v Praze 4, v klidném prostředí největšího pražského lesoparku Krčský les. Příjemný hotel potěší svými službami jak turisty přijíždějícími za krásami historické Prahy, tak obchodní cestující na služební cestě. Pohodlné ubytování je připraveno ve 156 moderně zařízených pokojích a 1 rodinném apartmánu. V suterénu budovy se můžete pobavit v hotelovém Musik klubu. Různé firemní či rodinné akce lze uspořádat v 6-ti technicky vybavených školících místnostech. Příjemné posezení i možnost stravování nabízí restaurace Terassa. Nechybí zde ani dětské hřiště. Řidiči mohou zaparkovat svůj vůz na hotelovém parkovišti zdarma.
 

HOTEL GLOBUS - Pokoje...

Pohodlné ubytování je pro hosty Hotelu Globus připraveno ve 156 moderně zařízených pokojích. K dispozici je také jeden apartmán a 8 pokojů pro handicapované hosty. Pokoje jsou vybavené televizí s plochou obrazovkou, telefonem a vkusným nábytkem. Koupelna nabízí sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Nonstop otevřená recepce zajišťuje informační služby, prodej suvenýrů, rezervace vstupenek aj.



Typy pokojů
apartmánhandicap
18

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, kabelová televize, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI, servis na přípravu kávy a čaje

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, klimatizace, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, půjčovna jízdních kol, sauna, venkovní terasa, restaurace, fitness, lobby bar, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:

HOTEL GLOBUS - Okolí...


Hotel Globus se nachází na okraji parku ve čtvrti Horní Roztyly, v bezprostřední blízkosti krásného lesoparku Krčský les. Od roku 1992 je historické jádro Prahy zapsáno do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. MHD se snadno dostanete do historického centra Prahy, kde v okruhu 5 - 7 km můžete navštívit Vyšehrad, Národní muzeum, Václavské náměstí, Staroměstské náměstí či Karlův most.



Dostupnost střediska:


Centrum název: (1,3 km)

Autobusová zastávka název: (500 m)

Vlaková zastávka název: (9 km)

Letiště název: (24 km)


Metro název: (600 m)

Stravování:


Restaurace popis:

HOTEL GLOBUS - Gastronomie...


Každé ráno vás potěší chutná snídaně podávaná formou bufetu. Stylová hotelová restaurace Terassa nabízí chutné pokrmy české i mezinárodní kuchyně. Vybrat si můžete také polopenzi či plnou penzi. Příjemné posezení u sklenice piva či jiného nápoje nabízí pivnice, lobby bar či letní terasa s dětským hřištěm.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Stolní tenis, Půjčovna kol, Sportovní hala, Tělocvična, Tenisová hala, Tenisové kurty, Squash, Sauna, Billiard, Golf, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, TV, Video , Připojeni internetu, Ozvučení, Flipchart, Wifi

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 35)

salónek č. 2 (počet míst 10)

salónek č. 3 (počet míst 20)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 120)

zasedací místnost č. 2 (počet míst 50)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 46od/in 48od/in 65od/in 76od/in 48 (Comfort s balkonem [1+0])od/in 60 (Comfort s balkonem [2+0])od/in 82 (Standard [3+2])


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (27):


HOTEL GLOBUSHOTEL GLOBUSHOTEL GLOBUS
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com