sdílet Hotel Landštejnský dvůr na Facebooku
Hotel Landštejnský dvůr česká verze  Hotel Landštejnský dvůr slovenská verzia  Hotel Landštejnský dvůr english version  Hotel Landštejnský dvůr deutsch version

Hotel Landštejnský dvůr Slavonice , Slavonice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Landštejnský dvůr Slavonice - ubytování v Jižních Čechách...


Hotel Landštejnský dvůr se nachází v oblasti České Kanady, ráji houbařů, v těsné blízkosti města Staré město pod Landštejnem, a to přímo pod hradem Landštejn v místě bývalého statku. Svým hostům poskytuje komfortní ubytování ve 12 pokojích. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení k internetu a vlastní sociální zařízení na pokojích. Hosté mohou využít hotelový bazén, součástí hotelu je rovněž restaurace a salonek. V případě zájmu je možnost uspořádat v areálu hotelu svatbu, kdy je svatebčanům k dispozici salonek i venkovní prostory. K ubytování je možno dokoupit snídaně či večeře. Samozřejmostí je vlastní hotelové parkoviště.
 

Hotel Landštejnský dvůr - Pokoje...


Pokoje Hotelu Landštejnský dvůr jsou vybaveny vším, co je potřeba k prožití příjemného víkendu či dovolené. Některé pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, v některých najdete rohovou vanu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Pokoje hotelu jsou umístěny v prvním patře, s výjimkou apartmánu v přízemí. Ve všech pokojích je bezdrátové připojení na internet a televizor se satelitním přijímačem. V některých pokojích je možnost přikoupit přistýlku či zapůjčit dětskou postýlku. Ubytování dítěte do tří let je zdarma. Za drobný poplatek je možné ubytovat také čtyřnohé návštěvníky. Návštěvníci hotelu se mohou zrelaxovat i v hotelovém bazénu. Přímo na místě je možnost zapůjčit kola.



Typy pokojů
apartmán
1

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, apartmány s plně zařízenou kuchyní, dětská postýlka k dispozici, fén, balkon / terasa / zahrada

Základní informace: úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, půjčovna jízdních kol, bar, restaurace, parkovné zdarma, Pokojová služba, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Počet podlaží: 2

Popis okolí:

Hotel Landštejnský dvůr - Okolí...

Největší turistickou atrakcí je bezesporu zřícenina hradu Landštejn. V blízkosti hotelu najdete i lanový park, který slibuje jedinečné sportovní zážitky. Hoteloví hosté mohou navštívit také Slavonice, překrásné historické město přezdívané malou Telčí. Milovníci výšek mají možnost navštívit rozhlednu u Jakuba ve Valtínově s nepřekonatelným výhledem na město Dačice a celou oblast České Kanady. Zajímavou atrakcí je i rozpadající se zámek Český Rudolec.



Dostupnost střediska:


Centrum název: (3 km)

Vlaková zastávka název: (5 m)

Stravování:


Restaurace popis:

Hotel Landštejnský dvůr - Gastronomie...

Součástí hotelu je restaurace Landštejnský dvůr, zaměřená na českou kuchyni a rybí speciality. K ubytování lze zakoupit snídaně a večeře. U restaurace je zahrádka s překrásným výhledem na hrad Landštejn. Na své si kromě dospělých přijdou i děti, v těsné blízkosti restaurace je hřiště s velkým množstvím atrakcí, z nichž největší je dětská trampolína. V případě zájmu je možné v hotelu uspořádat svatbu se vším komfortem. Zaměstnanci restaurace budou svatebčanům plně k dispozici.



Restaurace: (počet míst 60)

Restaurace: (počet míst 40)

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Sportovní hala, Tělocvična, Bazén venkovní

Kongresové služby:
Promítací plátno, Flipchart

Možnost pronájmu salónku pro 25 osob. Možnost pronájmu pro akce typu firemní školení, teambuildingy, oslavy apod. Po domluvě zapůjčíme projekční techniku - plátno, flipchart apod.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 25)

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (18):


Hotel Landštejnský dvůrHotel Landštejnský dvůrHotel Landštejnský dvůr
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com