sdílet Kongres hotel Toč na Facebooku
Kongres hotel Toč česká verze  Kongres hotel Toč slovenská verzia  Kongres hotel Toč english version  Kongres hotel Toč deutsch version

Kongres hotel Toč Lipová, Lipová Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Toč Lipová lázně - ubytování a pobyty v Lipové...


Hotel Toč je situován v klidné části obce Lipová-lázně v Olomouckém kraji. Pohodlné ubytování je pro hosty připraveno v 16 útulně zařízených pokojích včetně apartmánů. Hosté se mohou těšit také na wellness centrum s finskou saunou a velkým výběrem relaxačních masáží a zábalů. Firemní klientela jistě využije technicky vybavený konferenční společenský sál, který je ideální pro pořádání konferencí, školení a dalších akcí. K dalšímu zázemí hotelu patří i sdílený lounge, multifunkční hřiště a prodejna suvenýrů. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma před hotelem.

Hotel Toč v Lázních Lipová - pokoje: Hosté si mohou vybrat ubytování v některém ze 14 moderně vybavených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů. Pro náročnější klienty jsou připravené dvou až čtyřlůžkové apartmány s obývacím pokojem. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem na vyžádání a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV

Základní informace: výtah, Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, sauna, venkovní terasa, restaurace, fitness

Platební karty: Diners Club, JCB, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel Toč Okolí: V okolí ubytování se můžete věnovat řadě nejrůznějších aktivit včetně lyžování a cyklistiky. Cca 700 metrů odtud leží nejbližší lyžařský vlek. K návštěvě zve také 1200 metrů vzdálené wellness centrum v Resortu Helios, ve kterém můžete využít krytý bazén 6x12 m, saunový svět se 3 typy saun, whirlpool, brouzdaliště a Kneipův masážní chodník.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (500 m)


Vlakové nádraží název: (700 m)

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Toč Lipová Lázně - gastronomie: Součástí hotelu je příjemná nekuřácká restaurace s kapacitou 80 míst. Restaurace nabízí chutné stravování formou bufetu. Součástí hotelové restaurace je dětský koutek a dětské hřiště. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také na zahradní terase.

Restaurace: (počet míst 80)

Služby:



Sportovní možnosti:
Lyžařský vlek, Cyklotrasy

Kongresové služby:
TV, Video , Ozvučení, DVD přehrávač, PC, Flipchart, Wifi

Nechejte na nás veškeré Vaše starosti se zajištěním firemního setkání, kongresu, nebo teambuildingové akce!  Organizační a technické zázemí Toče je připraveno vyhovět i velmi náročným požadavkům.  Naše dlouholeté profesionální zkušenosti spolu s rodinnou atmosférou jsou zárukou Vaší spokojenosti! 

Teambuildingové programy: Připravíme pro Vás sportovně - zábavný teambuildingový program a doprovodné programy všeho druhu přesně na míru Vašich požadavků!

Společenský sál
společenský sál je ideální prostor pro konferenční, školící i sportovní účely.
Vybavení sálu:
- velkoplošná TV s možností připojení PC, DVD /na vyžádání/
- internetová přípojka
- flipchart
- ozvučení



Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 80)

salónek č. 1 (počet míst 10)

salónek č. 2 (počet míst 10)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
2.1-22.12950150021006001 820 (2 osoby / person)2 540 (3)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (11):


Kongres hotel TočKongres hotel TočKongres hotel Toč
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com