sdílet Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa na Facebooku
Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa česká verze  Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa slovenská verzia  Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa english version  Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa deutsch version

Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa Karlova Studánka, Karlova Studánka Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Horské Lázně Karlova Studánka lázeňská vila U Lesa - lázeňské pobyty v lázních Karlova Studánka...


Státní léčebné Horské Lázně Karlova Studánka, s.p. Lázně Karlova Studánka celoročně nabízejí rekreační, relaxační a rodinné pobyty v krásné přírodě Jeseníků. Balneocentrum s 200letou tradicí. Ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku a lyžování, kurty na tenis a volejbal. Lázně pro zdravé a zdravý životní styl.

Optimální léčebné podmínky: Vzhledem k optimálním klimatickým podmínkám je lázeňská léčba vhodná pro léčení nemocí respirač. ústrojí a u nemocí s postižením imunity (vč. onkologie ve stadiu remise), přičemž přírodní léč.zdroje umožňují navíc léčbu pohybových a oběhových nemocí.

Státní léčebné lázně Karlova Studánka, s.p. Ubytování v lázních - seznam lázeňských hotelů, které můžete využít: Hlavní lázeňská budova Libuše, Lázeňský objekt Slezský dům, Lázeňský dům Bezruč, Lázeňský objekt U Lesa, Lázeňský objekt Opava, Lázeňský objekt Pošta, Lázeňská vila Vlasta, lázeňská vila Eugen.

Pro svoji jedinečnou polohu a léčivé klima je Karlova Studánka ideálním místem pro léčbu pacientů s onemocněním dýchacích cest. Ideální je pobyt zejména pro osoby s chronickými záněty hrdla, dutin, hlasivek, nosu, průdušek, plic a u nemocných s průduškovým astmatem. Lázeňské místo je vhodné i pro léčení nemocí onkologických (po ukončení základní léčby), pro léčbu vysokého krevního tlaku a onemocnění cév. Souběžně se léčí i doprovodné pohybové nemoci - kloubní a páteřní potíže.

Přírodní léčivý zdroj - minerální voda: Minerální voda používaná po staletí ke koupelím ale i pitné léčbě, napomáhala příznivě krozpouštění hlenu i na sliznici hltanu postiženou vleklým zánětem. Proto se brzy osvědčila i při kloktání a inhalaci či nosních lavážích. Inhalační léčba patří mezi léčebné metody využívající přírodní léčivé zdroje kléčbě nemocí horních i dolních cest dýchacích.

Lázeňská vila U Lesa - Horské Lázně Karlova Studánka: LD vila Eugen nabízí 4 apartmány ve 4**** kvalitě. Jednotlivé apartmány jsou provedeny v následujících tématech: Voda, Příroda, Historie a Budoucnost.Každý apartmán umožňuje ubytování až 4 osob. Rekonstrukce této vily byla dokončena v roce 2011.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Seznam indikací - podle seznamu ve Vyhlášce MZ č.58/1997 Sb.:

* I/1 - onkologické případy po ukončení komplexní léčby bez jakýchkoliv známek recidivy
* II/7 - hypertenzní choroba I. - III.stupně dle SZO
* II/10 - funkční poruchy periférních cév
* V/1 - stavy po operacích horních cest dýchacích (HCD) a dolních cest dýchacích (DCD)
* V/2- hypertrofické nebo atrofické záněty HCD, ozaena v soustavném odborném léčení, chronické sinusitidy a sinobronchitidy, soustavně léčené
* V/3 - poškození laryngu a hlasivek v důsledku hlasového přetížení (učitelé, duchovní apod.)
* V/4 - alergické rýmy prokázané alergologickým vyšetřením v soustavném léčení
* V/5 - stavy po opakovaném nebo komplikovaném zánětu plic
* V/6 - chronická bronchitis v soustavném léčení, včetně mukopurulentní a bronchiektazií, onemocnění recidivujícími záněty DCD a chron. zánětem dýchacího ústrojí z rizika fibrogenního prachu s poruchou plicní funkce
* V/7 - obstruktivní chronická bronchitis
* V/8 - astma bronchiale všech stadií i profesionální etiologie
* V/9 - intersticiální plicní fibrózy jekékoliv etiologie v dlouhodobé péči, včetně pneumokonióz všech stadií
* V/10 - následky poškození, resp. toxické účinky plynů, dýmů, leptavých par a dráždivých prachů na HCD a DCD
* VII/6 - metabolické onemocnění s postižením kloubů (dnavá artritis, artikulární chondrokalcinóza, ochronotická artropatie aj.)
* VII/7 - osteoporóza primární a sekundární (především z inaktivity) zejména se svalovými paravertebrálními spasmy
* VII/8 - bolestivé syndromy šlach, úponů, burz, podkožní tkáně, tuku a kosterních svalů, včetně postižení způsobených prací s vibrujícími nástroji a nadměrným jednostranným přetížením, mimokloubní revmatismus celkový a lokalizovaný
* VII/9 - koxartróza v soustavném léčení
* VII/10 - gonartróza v soustavném léčení
* VII/11 - artrózy v ostatních lokalizacích (včetně Heberdenovy polyartrózy s postižením ručních a nožních kloubů)
* VII/12 - Vertebrogenní syndrom algický funkčního nebo degenerativního původu, soustavně léčený

Procedury, léčba

Přírodní léčivé zdroje: * Uhličité koupele * Rašelinové zábaly * Minerální voda * Přírodní plynové uhličité koupele (suché)

Vodní masážní procedury: * Perličkové koupele * Celková vířivá koupel a hydromasáž * Vířivá koupel dolních končetin * Vířivá koupel horních končetin * Skotské střiky * Parní koupel

Koupele: * Šlapací koupel * Sirná koupel

Masáže: * Klasická masáž * Reflexní masáž

Inhalační léčba

Rehabilitační techniky: * Individuální rehabilitace * Skupinová cvičení * Rehabilitace s prvky jógy * Rehabilitace páteře * Cvičení na míčích * Mobilizace a měkké techniky * Lymfodrenáž * Brügger koncept * Posilovna

Elektroléčba: * Diatermie * Čtyřkomorová galvanizace * Diadynamické proudy * Ultrazvuk * VAS - 07 * Bioptronová lampa * Horské slunce * Solux

Ostatní procedury: * Parafinové zábaly * Insuflace oxidu uhličitého (plynové injekce)

Wellness procedury: * Prostorová inhalace v solné jeskyni * Wacu-well * Vibrosauna

Bazénový komplex s vodoléčbou a termoterapií: Letní lázně Lázně Karlova Studánka zbudovaly pro veřejnost i návštěvníky z oblasti cestovního ruchu nový bazén s teplou vodou a řadou vodoléčebných atrakcí v budově Letních lázní, který je prvním bazénem tohoto typu v ČR.

Veřejnost a lázeňští hosté mohou posoudit efekt nových technologických prvků v termální vodě, která je držena v rozsahu 32 - 34 st. Celsia. Čelní stěna bazénu po vstupu nabízí 3 šíjové chrliče (k masáži krční páteře). Na podélné bazénové stěně jsou různě vysoko trysky a nástěnné zábradlí k masáži zad, pánve, trupu a končetin dle vlastní volby.

Bazén v LL K velmi oblíbené atrakci patří bazénový whirpool s barevně se měnícím dnovým světlem v rohové části bazénu, ve kterém je možnost posezení na kruhové masážní tyči, zajišťující masáž pod vodou, jak proudem vody, tak i proudem vzduchu unikajícího skrze trysky. Zejména perličková lehátka a perličkové lavice pod vodní hladinou, ale i dnová vřídla, poskytují nezapomenutelné relaxační zážitky. Velmi příjemné jsou dnové šampaňské perličky, které též umožňují plavat v protiproudu. Ale samotným termálním bazénem s atrakcemi není ukončen výčet příjemných relaxačních procedur (byť tyto jsou ve vodě a pod hladinou).

Bazén v LL Vedle bazénu je nevšední atrakcí tepidarium, umožňující relaxaci v suchém i vlhkém teple a finská sauna. Zajímavé jsou ochlazovací prvky za účelem zchlazení vyhřátého organismu z termálních procedur. Aby toho nebylo málo, je mimo bazénový komplex k dispozici vedle lázeňských procedur, koupelí, masáží, rašelinových zábalů též i nová wellness technika Vakuwell a Vibrosauna, po kterých velmi příjemně bude působit přechod do solné jeskyně, která zájemcům poskytuje prostor k relaxaci i klidné meditaci.

Bazén Dopolední provoz bazénu bez atrakcí je určen k rehabilitaci lázeňských pacientů, využívajících lékařsky vedenou lázeňskou léčbu. Odpolední a večerní provoz tohoto bazénového komplexu se všemi atrakcemi je určen jak veřejnosti z oblasti cestovního ruchu, tak i pro rodiny s dětmi a všechny návštěvníky Karlovy Studánky.

Přijeďte se podívat i s přáteli. Můžete na sobě vyzkoušet příjemné relaxační zážitky, které nabízí nově vystavěný bazénový komplex v Letních lázních v Karlově Studánce, který si můžete prohlédnout i na videu zařazeném do našich webových stránek. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lázeňské služby: Lázně

Procedury léčení: Pohotovostní lékařská služba, Pitný režim, Joga, Inhalace, Elektroléčba, Klimatoterapie, Dietoterapie, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Reflexní masáže, Peloidní zábaly, Pitné kúry, Vodoléčba

Přírodní léčivé zdroje: Vody uhličité, Klimatoterapie - vysokohorské ovzduší

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Oběhové ústrojí, srdce a cév, Cest dýchacích (netuberkulozní), Nervové, Pohybové ústrojí, Duševní poruchy, Kožní nemoci a popáleninové stavy, Obezity a nadváhy, Cukrovka - Diabetes melitus, Vertebrogenní syndrom

Ostatní druhy léčby: Spánek, Relaxační procházky, Klimatoterapie

Stravování:

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.12430740


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Možnost pobytu s domácím zvířetem za doplatek 100,- Kč / noc (pes - pokojová rasa, kočka, ap.) Za pejska si po celou dobu pobytu zodpovídáte. Pes bude s vámi na pokoji (nebude umístěn v kotci) a není pro něj zajištěna strava. V ceně nejsou zahrnuty tyto poplatky: lázeňský poplatek (15 Czk / osoba / noc), parkovné (50 Czk / noc)

Fotogalerie (9):


Horské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U LesaHorské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U LesaHorské lázně Karlova Studánka Lázeňský objekt U Lesa
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com