sdílet Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea na Facebooku
Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea česká verze  Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea slovenská verzia  Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea english version  Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea deutsch version

Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea Slatinice, Slatinice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea Léčebné lázně - ubytování a léčení Slatinice u Olomouce..


Lázně Slatinice a.s. jsou léčebné lázně s přírodním pramenem středně mineralizované vody s obsahem sirovodíku. Blahodárně působí na kloubní chrupavku jako prevence a řešení bolestivých projevů. Doporučujeme pro pohybové ústrojí při bolestech zad, páteře a kloubů, při osteoporóze, artróze, po poúrazových či pooperačních stavech.

Léčebné lázně Slatinice se zaměřují na nemoci onkologické, neurologické, kožní a pohybového aparátu.

Vedle komplexní a příspěvkové lázeňské léčby nabízejí lázně preventivně relaxační a rekreační pobyty. Ubytovací kapacitu tvoří 149 lůžek v lázeňských domech Mánes, Balnea a Hanačka. Stravovací služby jsou na vysoké úrovni a hostům jsou nabízena chutná a zdravotně vyvážená jídla, která korespondují s povahou celého léčebného pobytu.

Slatinice jsou lázně rodinného typu, kde je každému pacientovi věnována individuální péče.

Pobyty Lazně Slatinice:
nabízíme širokou nabídku samopláteckých pobytů ve formě cenově zvýhodněných balíčků. Můžeme vám také sestavit individuální pobyt přesně podle vašeho přání. Staňte se našimi stálými klienty a získejte benefity věrnostního programu.

Máme pro Vás: Léčebné pobyty, Léčebné pobyty, Wellness pobyty, Speciální pobyty. Zašlete nám poptávku a my Vám zašleme nabídku pobytů v Lázních Slatinice.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, rádio, minibar, fén, WI-FI

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, klimatizace, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, restaurace, Nekuřácké prostředí, Zahrada, Vícejazyčný personál

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Doporučená trasa bus: Vlaková zastávka ČD Slatinice je od Lázeňského domu Balnea vzdálena cca 800m. Zastávka autobusu se nachází od lázní 900 metrů. Za poplatek 50 Kč lze zajistit dopravu přímo do hotelu.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (900 m)

Vlaková zastávka název: (800 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Přírodní léčivý zdroj - Lázně Slatinice: Vhodnost zdroje z hlediska jeho složení je určena na základě rozborů referenční laboratoře a je uvedena ve věstníku MZ ČR, částka 5 z roku 2008. V případě aplikace přírodního léčivého zdroje se jedná o léčbu nefarmakologickou. Náš přírodní léčivý zdroj je vhodný zejména pro:

nemoci oběhového ústrojí
nemoci nervové
nemoci pohybového ústrojí
nemoci kožní a dermatologické


V minulosti zde byly léčeny potíže gynekologické a nemoci dýchacího ústrojí.

Lázeňské služby: Lázně

Léčba nemocí indikace: Oběhové ústrojí, srdce a cév, Nervové, Pohybové ústrojí, Kožní nemoci a popáleninové stavy

Lázeňské pobyty:


Název: Slatinický relax


Číslo: 047

Popis: Chcete si dopřát odpočinkový pobyt? Nechat o sebe pečovat profesionály a načerpat energii?Pak právě pro vás je vhodný pobyt se vstupem do bazénu, masážemi a dalšími procedurami, které vás příjemně uvolní i naladí. Navíc si můžete vybrat délku pobytu, která vám nejvíce vyhovuje. Připravili jsme variantu na víkend, tři a sedm nocí. Kdo si chce protáhnout tělo, může si zapůjčit hůlky na Nordic walking a projít se po okolí, zaplavat si vbazénu nebo si zacvičit ve fitness. Všechnystarosti všedních dní nechte doma a užívejte si lázeňskou atmosféru.

Délka pobytu:  2 noci / 3 noci / 7 nocí

Ubytování: LD Balnea ****, Penzion Majorka ***

Nástupní dny: PO, ÚT, ST, ČT, PÁ, SO, NE


Pobyt zahrnuje: 2 noci: 2x ubytování, 2x polopenze, 1x parafínový zábal rukou, 1x rašelinový obklad, 1x klasická masáž částečná, 3 noci, 3x ubytování, 3x polopenze, 1x koupel sirná perličková se suchým zábalem, 1x klasická masáž částečná, 1x klasická vonná masáž částečná, 1x rašelinový obklad, 1x parafínový zábal rukou, 7 nocí, 7x ubytování, 7x polopenze, 2x koupel sirná perličková se suchým zábalem, 1x klasická masáž částečná, 1x klasická vonná masáž celková, 1x rašelinový obklad, 1x parafínový zábal rukou.

V ceně všech variant pobytu je zahrnut jako bonus: denně hodinový vstup do bazénu swhirlpoolem. LD Balnea - dle počtu nocí pobytu (ve vyhrazenou dobu) vypůjčení holí na Nordic walking na 1 den, úschovna kol pro hosty ubytované v Penzionu Majorka, navíc vstup do Saunového světa Majorka na 2 hod. pro hosty ubytované v Penzionu Majorka, navíc parkování zdarma, 20% sleva na vstup do Galerie Zdeňka Buriana po předložení průkazu lázeňského hosta

Stravování: Balnea - bufetová snídaně, večeře výběr ze 3 menu. Majorka - bufetová snídaně v penzionu, večeře výběr ze 3 menu v LD Balnea (10 minut pěší chůzí). První služba večeře, poslední služba snídaně.

Příjezd:od 14:00 hod.Odjezd: do 9:00 hod

Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumLázeňský důmjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
2.1. - 30.12Balnea ****55804530Czk 
2.1. - 30.12Majorka ***4410 - 42603930 - 4080Czk 

Název: Léčebný program pro seniory


Číslo: 043

Popis: Máte ztuhlé svaly a potřebujete ulevit od bolesti? Bolí vás záda, nohy, klouby? Díky léčebným kúrám se dostanete do kondice a získáte potřebnou energii. Léčebný program je zaměřen především na léčbu pohybového aparátu. Součástí jsou sirné koupele a pohybové aktivity vbazénu i tělocvičně. Během rašelinového obkladu se do kůže uvolní minerální látky, teplo uleví vašim zádům, kloubům i páteři od bolesti.

Délka pobytu: 8 dní / 7 nocíUbytování: LD Balnea **** Nástupní dny: PO, ÚT, ST, ČT, PÁ

Léčebný pobyt zahrnuje: 7x ubytování, 7x plná penze, 1x vstupní lékařská prohlídka, 1x celková sirná koupel se suchým zábalem, 1x celková sirná koupel perličková se suchým zábalem, 1x celková sirná koupel, přísadová se suchým zábalem, 1x skupinové cvičení vminerálním bazénu, 1x aqua Nordic Walking, 1x klasická masáž částečná, 1x rašelinový obklad, 1x parafínový zábal rukou. Sestavený léčebný program může být lékařem na základě posouzení zdravotního stavu při vstupní lékařské prohlídce upraven.

Vceně léčebného pobytu je zahrnuto:  2x inhalace Vincentkou, 1x hodinový vstup do bazénu swhirlpoolem, LD Balnea (ve vyhrazenou dobu) vstup do fitness LD Balnea (pracovní dny od 16 hod., víkendy neomezeně), vypůjčení holí na Nordic walking, na 1 den připojení k internetu, úschovna kol, 20% sleva na vstup do Galerie Zdeňka Buriana po předložení průkazu lázeňského hosta

Cena nezahrnuje lázeňský poplatek 13 Czk / osoba / noc. Neplatí osoby starší 70 let adržitelé průkazu ZTP / P. Doplatek za ubytování jedné osoby na apartmánučiní 600 Czk / osoba / noc. Cena přistýlky je 300 Czk / noc.

Ubytování: DL 1/1: dvoulůžkový pokojobsazený 1 osobou, DL 1/2: dvoulůžkový pokoj APP 1/2 : apartmán

Stravování: Balnea - bufetová snídaně, oběd ivečeře výběr ze 3 menu. První služba oběd, poslední služba snídaně.

Příjezd: do12:00 hod.Odjezd: do 9:00 hod.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumLázeňský důmjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
2.1 - 30.12124059955Czk 

Název: Léčebný týden pro zdraví


Číslo: 007

Popis: Potřebujete ozdravnou kúru? Nevíte, který pobyt je pro vás nejvhodnější? Přijeďte na týdenní léčebný pobyt sprocedurami, které zmírní vaše zdravotní potíže. Léčebný pobyt je vhodný pro všechny, kterým nebyl schválen pobyt hrazený zdravotní pojišťovnou. Vytvoříme vám pobyt na míru pro léčbu nemocí pohybového aparátu, kožních,nervových, onkologických nebo cévních onemocnění.

Délka pobytu: 8 dní / 7 nocíUbytování: LD Balnea ****

Nástupnídny: PO, ÚT, ST, ČT, PÁLéčebný pobyt zahrnuje: 7x ubytování, 7x plná penze, 1x vstupní lékařská prohlídkaléčebné procedury vhodnotě 2900,- Czk dle doporučení lékaře podle aktuálního zdravotního stavu (uvedená hodnota odpovídá počtu 2-3 procedur denně).

V ceně léčebného pobytu je zahrnuto: 2x hodinový vstup do bazénu s whirlpoolem LD Balnea (ve vyhrazenou dobu), vstup do fitness LD Balnea (pracovní dny od 16 hod., víkendy neomezeně) vypůjčení holí na Nordic walking na 1 den připojení k internetu úschovna kol 20% sleva na vstup do Galerie Zdeňka Buriana po předložení průkazu lázeňského hosta

Cena nezahrnuje lázeňský poplatek 13 Czk / osoba / noc. Neplatí osoby starší 70 let adržitelé průkazu ZTP / P . Doplatek za ubytování jedné osoby na apartmánučiní 600 Czk / osoba / noc. Cena přistýlky je 300 Czk / noc.

Ubytování: DL 1/1: dvoulůžkový pokojobsazený 1 osobouDL 1/2: dvoulůžkový pokoj APP1/2 : apartmán

Stravování: Balnea - bufetová snídaně, oběd i večeře výběr ze 3 menu. První služba oběd, poslední služba snídaně.

Příjezd: do 12:00 hod. Odjezd: do 9:00 hod.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumLázeňský důmjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
2.1 - 30.121317010720Czk 

Stravování:


Restaurace popis: Stravovací služby jsou poskytovány na vysoké úrovni a hostům jsou nabízena chutná, pestrá a zdravotně vyvážená jídla. V nabídce je samozřejmě také dietní strava. Stravování je zajišťováno v historické budově Morava nebo v novém lázeňském domě Balnea, kde se nachází jídelny pro ubytované lázeňské hosty a také lázeňské restaurace. V létě jsou rozšířeny o venkovní kavárny s obsluhou.

Služby:



Školení, firemní akce, vánoční večírky
Zajistíme Vám profesionální produkci firemních akcí, konferencí, večírků či teambuildingů pro zaměstnance i klienty. Vzhledem k povaze našeho zařízení můžeme do Vašeho programu zahrnout masáže, léčebné koupele, zábaly, pronájem krytého bazénu, zdravotní přednášky apod. Zařídíme doprovodný program, catering a ubytování. Vše na míru, podle přání klienta.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 Kongresový sál LD Balnea (počet míst 50)

kongresový sál č. 2 Školící místnost Penzion Majorka (počet míst 30)

kongresový sál č. 3 Školící místnost LD Morava (počet míst 30)

salónek č. 1 Pekárna Penzion Majorka (počet míst 30)

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkovýapartmán
1.1-31.12850 - 9501150 - 1250


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: V ceně je zahrnuto: snídaně, hodinový vstup do bazénu (ve vyhrazenou dobu)

Fotogalerie (12):


Lázně Slatinice Lázeňský Dům BalneaLázně Slatinice Lázeňský Dům BalneaLázně Slatinice Lázeňský Dům Balnea
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com