sdílet Lázeňský hotel MIRAMARE na Facebooku
Lázeňský hotel MIRAMARE česká verze  Lázeňský hotel MIRAMARE slovenská verzia  Lázeňský hotel MIRAMARE english version  Lázeňský hotel MIRAMARE deutsch version

Lázeňský hotel MIRAMARE Luhačovice, Luhačovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázeňský hotel MIRAMARE Lázně Luhačovice - ubytování a léčení v Luhačovicích..


Lázeňský hotel MIRAMARE Luhačovice, v provozu od roku 1996, je tvořen třemi vzájemně propojenými budovami - Miramare I***, Miramare II**** a Vila Helena****. Součástí lázeňského komplexu Miramare jsou též depandance Vila Rita*** a Vila Nasťa**. Lázeňský hotel je oblíbený pro svoji polohu v klidném prostředí a přesto v těsné blízkosti městského i lázeňského centra Luhačovic a nabízí komplexní služby pod jednou střechou. K léčbě jsou využívány vlastní léčebné minerální prameny: pramen Sv. Josefa a pramen Jaroslava.

Lázeňský hotel MIRAMARE Luhačovice nabízí:
* Více jak 60 lázeňských, wellness a nadstandartních procedur pod jednou střechou.
* Komfortní ubytování kategorie superior**** nebo standard***.
* Dvě restaurace v hotelu s možností dietní stravy a konzultací s odborným nutričním terapeutem.
* Odborný lékařský personál, zdravotnická služba 24 hodin denně.
* Dva bazény, saunu a solárium.
* Denní bar.
* Kadeřnictví, manikúru, pedikúru a kosmetiku.
* Vlastní uzavřené parkoviště přímo před hotelem.
* Připojení na internet - PC a wifi zdarma v hotelové hale.

Hotel MIRAMARE II**** Luhačovice: Nabízí ubytování ve 30 dvoulůžkových, 15 jednolůžkových pokojích a 3 apartmá, komfortně vybavené pokoje kategorie superior. Vybavení pokojů: koupelna se sprchou nebo vanou, WC, pokoje s TV+SAT, telefonem a ledničkou (na přání minibar), částečně s balkónem. Apartmány mají oddělenou ložnici a obývací pokoj, dvě koupelny a WC, minibar. Budova je vybavena výtahem.

Penzion Vila HELENA**** - Luhačovice: Nabízí ubytování ve 25 jednolůžkových pokojích a 1 prezidentském apartmá, komfortně vybavené jednolůžkové pokoje kategorie superior. Vybavení pokojů: koupelna se sprchou nebo vanou, WC, pokoje s TV+SAT, telefonem a ledničkou (na přání minibar), částečně s balkónem. Budova je vybavena výtahem. Luxusní prezidentské apartmá: 2 ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj s pracovnou, velká terasa s výhledem na město, výtah přímo do pokoje. Apartmá je vybaveno TV+SAT, telefonem, minibarem a připojením na internet zdarma.

Hotel MIRAMARE I*** - Luhačovice: Nabízí ubytování ve 12 jednolůžkových a 21 dvoulůžkových pokojích kategorie standard se sprchou, WC, TV+SAT a telefonem. Pokoje jsou bez balkonu. Budova je vybavena výtahem.

Penzion Depandance Vila RITA*** - Luhačovice: Vila Rita je vzdálena 30 m od lázeňského hotelu MIRAMARE. Nabízí ubytování ve 4 jednolůžkových, 6 dvoulůžkových pokojích a 2 menších apartmá kategorie standard. Tato depandance je vzdálena asi 30 metrů od lázeňského komplexu Miramare. Pokoje jsou se sprchou nebo vanou, WC, TV+SAT a telefonem, částečně s balkonem. Apartmá má oddělenou ložnici a obývací pokoj, koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, TV+SAT, telefon. Budova je bez výtahu.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový
1221

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, pedikůra, manikura, Internetové připojení k dispozici

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: INDIKACE PRO LÁZEŇSKOU LÉČBU V LUHAČOVICÍCH: * Nemoci horních a dolních cest dýchacích * Nemoci trávicího ústrojí * nemoci z poruch výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí (diabetes, obezita) * Onemocnění pohybového ústrojí * Nemoci periferních cév a nervů * Nemoci onkologické v remisi

LÉČBA DECHOVÝCH A ZAŽÍVACÍCH OBTÍŽÍ: Nosným programem léčby v sanatoriu MIRAMARE je léčba dechových a zažívacích obtíží, poruch metabolizmu (především diabetes mellitus).

LÉČBA DÝCHACÍCH CEST: Výhodou u této léčby je využívání přírodních léčivých zdrojů a tradice léčby. Onemocnění horních a dolních cest dýchacích, stavy po operacích nosních dutin, astma bronchiale, netuberkulosní plicní nemoci a to plicní fibrosy a toxické účinky na HCD a DCD. Při přijetí pacienta - vstupní prohlídka, kontroly během léčby, závěrečná prohlídka včetně zhodnocení stavu pacienta. Vyšetření u dechových onemocnění: spirometrické vyšetření, které signifikuje stav dechových cest /při propuštění pacienta znovu/, dle vyšetření ordinace léčebných procedur. Procedury: vodoléčebné procedury, inhalace přístrojová minerálním pramenem Vincentka, inhalace léková dle stavu dechových cest, dechová cvičení - pacient se učí dýchat - cviky využívá po ukončení léčby v domácím prostředí, následují další procedury dle dalších diagnos pacienta, včetně laboratorních odběrů krve. Důležité je také využití klimatu v Luhačovicích, stálosti počasí. Terénní řízená chůze je další součástí léčby u všech klientů našeho sanatoria.

LÉČBA DIABETES MELLITUS: První písemné záznamy o cukrovce pochází již ze starého Egypta, později i ze starého Řecka, Říma, z arabských zemí, z Indie a Číny. Po přijetí pacienta následuje vstupní lékařská prohlídka, časté kontroly pacienta, závěrečná prohlídka a zhodnocení stavu pacienta.

a) Diabetici - do 6 měsíců od prvého zjištění - přijíždí především kvůli edukačnímu programu, tj. poučení o diabetu, jak se mají pacienti chovat, naučit je stravovacím návykům a pravidelnému režimu dne. Přednášky resp. pohovory jsou v několika etapách, v návaznosti na procedurách. Tento komplex zahrnuje 14-ti denní pobyt, který pacient absolvuje včetně poučení. Během pobytu je pravidelně kontrolována hladina krevního cukru, dle toho upravena strava a režim dne. Také je nutno dodržovat pitný režim - minerální pramen Aloiska.

b) Diabetici, kteří jsou na inzulínu a lécích přijíždí na stabilizaci celkového stavu, včetně vyšetření a kontroly hladiny krevního cukru. Léčba zahrnuje vodoléčebné procedury, kontroly krevního cukru, pitný režim a posílení tělesné zdatnosti.

c) Diabetici s komplikacemi - pacienti dlouhodobě léčení na diabetes, většinou diabetici na inzulínu, jejichž onemocnění potřebuje cílenou léčbu. Většinou se jedná o postižení dolních končetin, kardiovaskulárního aparátu a jiné komplikace, které se snažíme v našem sanatoriu zmírnit.

Léčba: vodní procedury v přírodním léčivém zdroji, vířivé koupele na dolní končetiny, pitná léčba Aloiska, elektroléčba, rehabilitace dle fyzického stavu pacienta. Self monitoring hladiny glykemie, pravidelná kontrola krevního cukru.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, Cest dýchacích (netuberkulozní), Pohybové ústrojí, Obezity a nadváhy, Cukrovka - Diabetes melitus

Stravování:


Restaurace popis: 2 restaurace, zimní terasa a denní bar
Stravování - snídaně formou rautu, obědy a večeře výběrem z menu, ovocné a zeleninové saláty, ovoce. Pobyt s plnou penzí začíná obědem a končí snídaní.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12140019002000 (superior [1+1])2500 (superior [2+1])3400 (apartment superior [2+2])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (7):


Lázeňský hotel MIRAMARELázeňský hotel MIRAMARELázeňský hotel MIRAMARE
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com