sdílet Lázeňský hotel Réva na Facebooku
Lázeňský hotel Réva česká verze  Lázeňský hotel Réva slovenská verzia  Lázeňský hotel Réva english version  Lázeňský hotel Réva deutsch version

Lázeňský hotel Réva Janské Lázně, Janské Lázně Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázeňský dům Hotel Réva Janské Lázně...


Lázeňský dům Réva je umístěn na příjemném a klidném místě, cca 300 metrů od centra Janských Lázní. Město je ideálním výchozím bodem pro turistiku, cykloturistiku a zimní sporty. Pohodlné ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno v jednolůžkových a dvoulůžkových, prakticky zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Centrální recepce a lázeňské procedury jsou v provozu v blízkém lázeňském domě Janský Dvůr. Parkování vozů je zpoplatněno.

Pohodlné ubytování je pro hosty připraveno ve standardně zařízených dvoulůžkových pokojích. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují lednicí, pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. Některé pokoje jsou nově po kompletní rekonstrukci.


Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový
1035

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, kabelová televize, připojeni internetu, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, pokojový servis, Informační služba, úschovna jízdních kol, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, kavárna, sauna, restaurace, fitness, parkovné zdarma

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, JCB, Visa

Počet podlaží: 5

Popis okolí: Janské Lázně se nachází v okrese Trutnov, ve východní části Krkonoš. Okolí pensionu nabízí ideální podmínky pro milovníky turistiky, cyklistiky i lyžování. Pěší či cyklistický výlet lze podniknout na Černou horu, k černohorskému rašeliništi, Modrým kamenům, do Pece pod Sněžkou či do Velké Úpy. V zimním období si můžete zalyžovat v některém z přilehlých lyžařských středisek.

Dostupnost střediska:


Centrum název: Jánské Lázně (300 m)

Autobusová zastávka název: (250 m)

Vlaková zastávka název: (3,5 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Přírodními léčivými zdroji Janských Lázní je termální minerální voda a lokální podhorské klima, které jsou využívány v léčebné terapii.

Nezanedbatelným faktorem zdárného léčení je také okolní příroda Krkonošského národního parku, poskytující našim klientů nepřeberné možnosti procházek.

Základem léčby je individuální cvičení s fyzioterapeutem podle doporučení lékaře a aktuálního zdravotního stavu klienta.

V Janských Lázních úspěšně léčíme nemoci pohybového aparátu, včetně stavů po úrazech a operacích, nervová a nervosvalová onemocnění, obrny a roztroušenou sklerózu.

Dále léčíme poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí a stavy po ukončené léčbě různých typů onkologických onemocnění.



Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům

Procedury léčení: Klimatoterapie, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Vodoléčba, Ergoterapie, Koupele

Přírodní léčivé zdroje: Vody uhličité, Klimatoterapie - vysokohorské ovzduší

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, Cest dýchacích (netuberkulozní), Nervové, Pohybové ústrojí, Artritida

Ostatní druhy léčby: Klimatoterapie

Stravování:


Restaurace popis: V 5 minut vzdálené hotelové restauraci Terra jsou snídaně podávány formou bufetu, oběd a večeře výběrem z jídelního lístku nebo menu. Na třetím patře je k dispozici mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Lázeňský dům nabízí i možnost přípravy čaje a kávy na každém poschodí.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Sportovní hala, Fittness, Bazén krytý, Sauna, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (15):


Lázeňský hotel RévaLázeňský hotel RévaLázeňský hotel Réva
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com