sdílet Státní léčebné lázně Bludov, s.p. na Facebooku
Státní léčebné lázně Bludov, s.p. česká verze  Státní léčebné lázně Bludov, s.p. slovenská verzia  Státní léčebné lázně Bludov, s.p. english version  Státní léčebné lázně Bludov, s.p. deutsch version

Státní léčebné lázně Bludov, s.p. Bludov, Bludov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázně Bludov založil Zdeněk Pospíšil v roce 1929, kdy vznikly "Radioaktivní a sirné lázně v Bludově". Přírodním léčivým zdrojem je minerální termální voda, sírano-chlorido-sodného typu, pramenící přímo v areálu lázní. Ubytování nabízejí lázně v Zahradním pavilonu, v Lesním pavilonu, v Lázeňské vilce a v Hlavní lázeňské budově, ve které jsou podávány veškeré procedury. Lázně mají vlastní rehabilitační a detoxikační centrum vybavené moderní technikou a kvalifikovaným odborným personálem. Stravování je zajištěno v lázeňské restauraci, která nabízí skvělou kuchyni, široký výběr jídel a možnost příjemného posezení. K dispozici je i lázeňská kavárna.

Přírodní léčivý zdroj lázní: Přírodní termální voda, slabě mineralizovaná, silně alkalická, hypotonická, vhodná k léčbě pohybového ústrojí. Hlavní indikace léčby: onemocnění pohybového aparátu, dýchacích cest, ledvin a močových cest, obezita, zejména dětská, detoxikace.

Ubytování Vám nabízíme přímo v lázeňském areálu. Ubytování v jednotlivých kategoriích je možné na hlavní budově, v Zahradním pavilonu a Lesním pavilonu.
Dále nabízíme ubytování v Lázeňské vilce.

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje v kategoriích A a B.

Kategorie A: Zahradní pavilon: WC, sprcha, TV, WIFI připojení.

Kategorie B: Lesní pavilon 1. patro, Lázeňská vilka: TV, umývadlo, WIFI připojení, sociální zařízení společné.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, restaurace

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Léčba obezity: Lázně Bludov jsou moderním lázeňským zařízením, nacházejícím se v krásném a klidném prostředí podhůří Jeseníků. Jako jediní v ČR se specializují na efektivní a zdravé hubnutí. Unikátně sestavený tým odborníků v čele s předním českým obezitologem doc. MUDr. Daliborem Pastuchou, Ph.D., MBA, pomáhá klientům napříč věkovými generacemi zhubnout. Dlouhodobé výsledky klientů, kteří v Lázních Bludov snížili svou váhu, jsou důkazem, že zdravý životní styl je důležitý, a to v každém věku. Lázně Bludov vrací svým klientům radost ze života.

Pohybový aparát: Máme špičkový tým odborníků. Tým, který využívá těch nejnovějších léčebných metod a postupů. Pomůžeme Vám od bolestí zad a bolestí pohybového aparátu.Jedinečné složení naší léčivé vody v kombinaci s odbornou léčbou a péčí těch nejlepších profesionálů Vám pomůže vrátit radost ze života.

Lázeňské služby: Lázně

Léčba nemocí indikace: Pohybové ústrojí, Ledvin a cest močových, Obezity a nadváhy

Stravování:


Restaurace popis: Pacientům i hostům nabízíme stravování v lázeňské jídelně. Je pro vás připraveno příjemné posezení, skvělá kuchyně a široký výběr jídel. Občerstvení a posezení je možné také v lázeňské kavárně.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12490 - 590


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: host / noc Ubytování kategorie A 490 Czk Ubytování Lesní pavilon 590 Czk Ubytování kategorie B 390 Czk Příplatky k ubytování: příplatek za jednolůžkový pokoj kategorie A + Lesní pavilon 400 Czk/noc a v kategorii B 300 Czk/noc ubytování na 1 nebo 2 noci - příplatek 100 Czk/noc příplatek za pozdní check-out (9:00 -18:00 hodin) 200 Czk
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com