sdílet Penzion Švihák lázeňský na Facebooku
Penzion Švihák lázeňský česká verze  Penzion Švihák lázeňský slovenská verzia  Penzion Švihák lázeňský english version  Penzion Švihák lázeňský deutsch version

Penzion Švihák lázeňský Velké Losiny, Velké Losiny Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Ubytování Jeseníky a Hrubý Jeseník penzion Švihák lázeňský - Velké Losiny..


Rodinný penzion Švihák lázeňský vás vítá na svých stránkách a nabízí vám možnost příjemného ubytování v krásné horské přírodě oblasti Jeseníky.

Máte rádi hory a horskou přírodu v Jeseníkách? Pak Jeseníky vám mohou nabídnout vše, co od dovolené či výletu do hor očekáváte. Jeseníky a jejich podhůří jsou horským rájem. Naleznete zde mnohé přírodní unikáty, historické památky i technické zajímavosti.

Někdo má rád léto, někdo spíše zimu a jinému vyhovuje obojí. Pro každého něco, to jsou právě Jeseníky. A už se k nám vydáte v jakémkoli ročním období, Jeseníky a penzion Švihák lázeňský vám mohou nabídnout mnohé aktivity pro volný čas. V jarních a letních měsících se můžete vydat na některý ze zámků nebo hradů, kterými tato oblast oplývá. Od dubna můžete vyzkoušet sjíždění řeky Moravy na raftech nebo projížďku na koni. Turisti a cyklisté si zde přijdou opravdu na své. V Jeseníkách jsou stovky značených tras pro pěší turistiku i cykloturistiku. V zimních měsících, kdy bílá čepice pokryje vrcholky jesenických hor, se můžete vydat do středisek zimních sportů. Sjezdové lyžování, snowboarding a běžecké lyžování, to vše zde můžete provádět a ne jen to. Pokud vás aktivní odpočinek přeci jen trochu unaví, Jeseníky vám nabídnou relaxaci v lázních, kulturní akce atd. Penzion Švihák lázeňský vám nabízí i různé druhy masáží, které si můžete objednat až na pokoj.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový6 lůžkovýpřistýlka
1 1514

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, připojeni internetu, sat, společná plně zařízená kuchyně, plně zařízená kuchyně, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: praní a žehlení, opatrování dětí, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 600

Popis okolí: Lázeňské městečko Velké Losiny, ve kterém se penzion nachází, se může pyšnit svými lázněmi, kde se nejen léčí pohybové ústrojí, ale je zde také krásný velký park, vnitřní bazén a venkovní koupaliště s termální vodou. V blízkosti můžete navštívit funkční Ruční papírnu nebo velkolosinský zámek s rozlehlým parkem, oranžérií a rybníčkem nebo si zahrát minigolf.

Za návštěvu stojí přilehlé vesnice, kde najdete spoustu sportovního i kulturního vyžití. Pro děti je nově vytvořené dětské hřiště s brouzdalištěm, ZOO park, pro starší např. sportovní rybaření, skatepark nebo možnost se projet na čtyřkolkách, minikárách, letních lyžích či koloběžkách. Vyznavači adrenalinu si mohou zahrát paintball nebo si objednat projížďku na raftech po řece Moravě. V blízkém Šumperku můžete kromě fitness center, zábavních podniků, divadla nebo kina navštívit také přírodní koupaliště, krytý bazén nebo venkovní koupaliště s tobogánem. Vynechat byste neměli ani návštěvu unikátního vodního díla PVE Dlouhé Stráně, kam můžete vyjet autobusem nebo 6-sedačkovo lanovkou i s kolem. Okolo horní nádrže je in-line dráha, o kousek dál bikepark. Brusle, kolo i veškeré sportovní vybavení si můžete zapůjčit v půjčovně pod lanovkou. Firma poskytuje pro nᚠpenzion slevu.

V okolí je také velké množství značených turistických i cyklistických tras, v zimě můžete navštívit některé z blízkých lyžařských středisek, jako je např. nové skicentrum Kouty nad Desnou, Šindelná, Červenohorské sedlo a další.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (400 m)

Vlaková zastávka název: (400 m)

Autobusové nádraží název: (350 m)


Vlakové nádraží název: (450 m)

Zastávka tramvaj: (400 m)

Obchod: Velké Losiny (800 m)

Zastávka skibus: 350 m

Stravování:


Restaurace popis: Nabízíme snídaně formou švédských stolů včetně teplého bufetu. 70,- Kč/dospělí 50,- Kč/děti do 12 let

Večeře si můžete vybrat ze dvou jídel. 110,- Kč/dospělí 70,- Kč/děti do 12 let

Služby:



Kongresové služby:
TV, Připojeni internetu, DVD přehrávač

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (33):


Penzion Švihák lázeňskýPenzion Švihák lázeňskýPenzion Švihák lázeňský
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com