sdílet Zámecké sklepy Strážnice na Facebooku
Zámecké sklepy Strážnice česká verze  Zámecké sklepy Strážnice slovenská verzia  Zámecké sklepy Strážnice english version  Zámecké sklepy Strážnice deutsch version

Zámecké sklepy Strážnice Strážnice, Strážnice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Zámecké sklepy Strážnice - ubytování ve vinném sklepu ve Strážnici..


Rodinný podnik Zámecké sklepy Strážnice vás zve k návštěvě jihomoravského centra folkloru, vína a tradic. Skvěle hodnocené ubytování v centru Strážnice je součástí areálu se třípatrovými vinnými sklepy, nemajícími jinde v České republice obdoby. Kousek odtud stojí strážnický zámek, lidový skanzen nebo památkově chráněné sklepní uličky Plže v Petrově. V ubytovací části vinařství jsou k dispozici 4 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlek. Podnik je součástí projektu Cyklisté vítáni a jako takový poskytuje rozšířené služby hostům na jízdních kolech. Hosté zaparkují v areálu zdarma.


Zámecké sklepy Strážnice Pokoje

Ubytování v Zámeckých sklepech Strážnice je možné v některém ze 4 pokojů útulného penzionu. Všechny jsou dvoulůžkové a lze do nich přidat přistýlku. Každý pokoj má také vlastní sprchový kout a umyvadlo, sociální zařízení jsou společná na chodbě. Do výbavy patří moderní nábytek, pohodlné postele a LCD televize, k internetu se ve všech prostorech bezplatně připojíte přes Wi-Fi. Využívat můžete společnou lednici. K dispozici máte úschovnu bicyklů a možnost dobíjení elektrokol, nářadí na drobné opravy, lékárničku i výběr map s cyklotrasami v okolí. Ubytování s domácími mazlíčky zde není možné.



Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
313

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WC na podlaží, umyvadlo na pokoji, WI-FI

Základní informace: Informační služba, placený hotelový transport, parkovací plocha v areálu, WI-FI, Nekuřácké prostředí, vinárna

Popis okolí:


Zámecké sklepy Strážnice Okolí


V malebné Strážnici na vás čeká mnoho zajímavých míst. Přímo u zámeckých sklepů si prohlédnete starý židovský hřbitov, kousek dál se rozkládá skanzen lidových staveb jihovýchodní Moravy se 64 objekty. Od toho parkem kolem amfiteátru dojdete k zámku Strážnice. Na druhé straně města si nenechte ujít návštěvu památkově chráněných vinných sklepů Petrov.

Doporučená trasa auto: Zámecké sklepy Strážnice Dostupnost: Do Strážnice pojedete autem po hlavní silnici č. 55, která se u Břeclavi napojuje na dálnici D2 a pokračuje do Uherského Hradiště. Zámecké sklepy Strážnice sídlí mezi historickým centrem města a zámeckým parkem. Ze strážnického vlakového nádraží dojdete do areálu pěšky za čtvrt hodiny, podobně jako z centrálního autobusového stanoviště.

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (1,1, km)

Stravování:


Restaurace popis:  

Zámecké vinné sklepy Strážnice Gastronomie


Snídaně není součástí základní ceny noclehu, můžete si ji však přiobjednat. V okouzlujících zrekonstruovaných sklepních prostorech se konají pravidelné prohlídky a řízené degustace vín s občerstvením, pro početnější skupiny hostů je možné podle přání připravit raut za doprovodu živé muziky. Vystrojí vám tady také kompletní svatbu s obřadem a hostinou.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Kongresové, společenské a degustační akce..

Co si u nás můžete užít?

• Řízená degustace s občerstvením a zábavným povídáním o historii vinařství
• Degustace archivních vín
• Prohlídka sklepů s ochutnávkou vína a výkladem
• Svatby od obřadu, přes hostinu až po svatební noc
• Rodinné oslavy a večírky pro 10 až 130 osob
• Firemní večírky a prezentace pro až 250 osob*
• Ubytování v areálu vinařství

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový
1.1-31.12450840120016802040


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (8):


Zámecké sklepy StrážniceZámecké sklepy StrážniceZámecké sklepy Strážnice
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com