sdílet Wellness Hotel Boží Oko na Facebooku
Wellness Hotel Boží Oko česká verze  Wellness Hotel Boží Oko slovenská verzia  Wellness Hotel Boží Oko english version  Wellness Hotel Boží Oko deutsch version

Wellness Hotel Boží Oko Sedlec, Sedlec Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Wellness Hotel Boží oko - Malé Chrášťany - Sedlec - ubytování v Sedleci v Malých Chrášťanech..


Wellness Hotel Boží oko naleznete ve vesničce Malé Chrášťany uprostřed tajemných lesů a rybníků. Hotel, který je součástí unikátní památkové usedlosti z roku 1850, vás zvenku překvapí starobylou architekturou selského baroka, uvnitř pak originálním interiérem. Příjemné a pohodové ubytování je pro hosty připraveno v 11 pokojích typu comfot a 6 pokojích typu exclusive. K dispozici je také samostatný dům Špejchar s 5 místy. Příjemný odpočinek nabízí rozlehlá zahrada s dvěma jezírky, lehátky, slunečníky a terasami. Hotel je také ideálním místem pro pořádání svateb, rodinných oslav a firemních akcí. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.
 

Wellness Hotel Boží Oko - pokoje:


Příjemné a pohodové ubytování je pro hosty Wellness Hotelu Boží oko připraveno v luxusně zařízených pokojích. Prostorné pokoje jsou vybaveny LCD televizí se satelitním příjmem, luxusní koupelnou, trezorem a ledničkou. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. V přízemí samostatného domu Špejchar s 5 místy se nachází obývací prostor s posezením u krbu, kuchyňka a koupelna. Ve dvou patrech nad sebou se nacházejí 2 ložnice. K celkové relaxaci poslouží pestrá škála wellness služeb, ke kterým patří panoramatická vířivka, parní lázeň, finská a bylinková sauna, relaxační zóna, masáže i posilovna.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, sat, WI-FI

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, Informační služba, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, venkovní terasa, restaurace, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Wellness Hotel Boží Oko Okolí


V nedalekém okolí Wellness Hotelu Boží oko naleznete spoustu památek i sportovního vyžití. Zarybařit si můžete například v 5 km vzdáleném rybníku Dehtář. Zámky Hluboká nad Vltavou nebo Kratochvíle jsou od hotelu vzdáleny cca 10 km. K návštěvě láká také Poutní místo a zámek Lomec, památkové rezervace Holašovice či nejromantičtější české město Český Krumlov.

Tipy na výlet: Lomec: Poutní místo a zámek – vzácné dílo barokní architektury.Krásné a vzácné jihočeské mariánské poutní místo.Tím nejvzácnějším,co Lomeček ukrývá,ale také nabízí, je poutní svatyně s milostnou soškou Panny Marie.Kostel neobvyklého tvaru tu stojí přes 300 let,aby všem příchozím zvěstoval své poselství.Je tu Matka,která miluje své děti a provází je na všech jejich cestách.

Kratochvíle: Zámek Kratochvíle - stavba,která nemá v Čechách druhé poloviny 16.století obdoby.Je výrazem okázalé velkorysosti předního velmože království Viléma z Rožmberka.Ve své konečné podobě představuje jeden z klenotů stavitelského a dekoračního umění doby renesance.Rozmarné zastavení ve shonu života.Kratochvíle je výzvou k nalézání klidu o k obnově duševních sil.

Holašovice a lidová architektura: Pro jižní Čechy je charakteristické vesnické osídlení.V 19. století se do rázu krajiny i obcí promítl jedinečný stavební sloh lidové architektury,tzv.selské baroko.Pozoruhodné stavby-statky s bohatě zdobenými štíty,špýchary,chlévy,stodoly,maštale,sýpky či kovárny – dnes lákají nejen turisty,ale často i filmaře,fotografy a výtvarníky.Perlou mezi perlami je malebná, unikátně zcela zachovaná vesnice Holešovice s neopakovatelným geniem loci, která byla dokonce zapsána na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO.Každé léto zde můžete navštívit lidové řemeslné trhy, jejichž atmosféra vás okouzlí a přenese o sto padesát let nazpět.

Hluboká nad Vltavou: V půvabné zalesněné krajině severně od Českých Budějovic se nad údolím Vltavy vypíná skála s jedním z nejkrásnějších českých zámků.Nynější podobu ve stylu tudorovské gotiky anglického královského zámku ve Windsdoru získala Hluboká nad Vltavou v polovině 19.století.Zámek je rozčleněn 11 věžemi a baštami s ozubenými cimbuřími,balkony a verandami a ukrývá více než 140 místností, v nichž si můžete prohlédnout cenné sbírky obrazů,skla,keramiky a dobového nábytku.Romantickou rezidenci obklopuje krajinářský park,který přímo vybízí k procházce.A když budou chtít děti změnit zámek za podzámčí, najdou nedaleko zoologickou zahradu Ohrada.

Doporučená trasa bus: Wellness Hotel Boží Oko Dostupnost: Nejbližší autobusová zastávka je od Wellness Hotelu Boží oko vzdálena pouhých 71 metrů. Vlakové nádraží se nachází v Českých Budějovicích, 15 km od hotelu.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (71 m)

Autobusové nádraží název: (15 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení:


Wellness v hotelu Boží oko:


Zachmuřené dny bez dostatku slunečního záření, snížení přirozeného zdroje vitaminů a sklíčená nálada nepřispívají naší psychické pohodě ani fyzické kondici. Jsme podráždění, unavení, častěji nemocní a náchylnější k úrazům. Výkonnost v práci klesá, rodinné klima se horší, a to nemluvě o nechutenství či bezesných nocích plných nočních můr. Přitom stačí tak málo.

Wellness království Uvolnění a očista

Rozjasněte své dny a prosviťte noci pohlazením těla i duše ve wellness zóně. Uvolněte tělo při koupeli ve vířivce, saunujte se, dejte si bylinnou parní lázeň nebo se nechte namasírovat.

Vířivka s výhledem do zahrady | Finská sauna | Bylinná parní lázeň

Více o masážích: detox, podzim, jablko, levandule

Wellness pobyty Na víkend i déle

Víkendový pobyt v pohádkovém království klidu a pohody Boží oko je snem mnohých zamilovaných párů, sportovců vyžadujících po náročném aktivním dnu trochu odpočinku a relaxace i unavených manažerů toužících po oáze ticha a souznění s přírodou. Mezi návštěvníky nechybí ani senioři, pro něž je pobyt ve wellness zóně zaslouženou odměnou za péči o vnoučky a děti.

Vstup do wellness je možný od 12 let.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Procedury léčení: Masáže, Sauna

Stravování:


Restaurace popis:


Wellness Hotel Boží Oko Gastronomie..


Restaurace Wellness Hotelu Boží oko nabízí skvělé pokrmy jihočeské a tradiční české kuchyně. Jídla jsou připravována z převážně domácích surovin, čerstvého masa, ryb a bylinek z vlastní zahrádky. Na venkovní terase či zahradě lze grilovat různé pochoutky včetně selete či steaků.

 

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovývícelůžkovývícelůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 1590od/in 1790od/in 2690 (Boží oko 2 - Comfort Trojlůžkový [3+0])od/in 3090 (Boží oko 2 - Comfort Čtyřlůžkový 2 manž. postele [)od/in 3090 (Boží Oko 2 - Comfort Čtyřlůžkový, double + twin po)od/in 5390 (Luxusní Villa [6+0])od/in 5790 (Luxusní Villa [6+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (20):


Wellness Hotel Boží OkoWellness Hotel Boží OkoWellness Hotel Boží Oko
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com