sdílet Wellness Hotel Marta na Facebooku
Wellness Hotel Marta česká verze  Wellness Hotel Marta slovenská verzia  Wellness Hotel Marta english version  Wellness Hotel Marta deutsch version

Wellness Hotel Marta Kuklík, Kuklík Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Wellness Hotel Marta - ubytování na Vysočině..


Nově otevřený Wellness Hotel Marta naleznete v obci Kuklík, v centrální části Žďárských vrchů. Vesnička je zasazena zcela přirozeně do překrásné krajiny. Pohodlné ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno ve 12 komfortně a útulně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Odpočinek a relaxaci nabízí wellness centrum s vířivkou, finskou nebo parní saunou, suchou masážní vanou či různými zábaly. Těšit se můžete i na sluneční terasu s lehátky a překrásným výhledem na celé údolí. Firemní klientela jistě využije prostory pro školení, teambuldingy a další akce. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.
 

Wellness Hotel Marta - Pokoje...


Celková kapacita Wellness Hotelu Marta činí 36 lůžek a je rozdělena na 5 dvoulůžkových, 2 třílůžkové, 3 čtyřlůžkové pokoje a 2 apartmány. Novotou vonící pokoje mají moderní koupelnu se sprchovým koutem a sociální zařízení. Je samozřejmostí, že ve všech pokojích naleznete televizi se satelitním příjmem, pohodlný nábytek a bezdrátový přístup k internetu zdarma. Apartmány jsou vybaveny ložnicí s manželskou postelí a obývací pokojem s rozkládací pohovkou. K dispozici je i vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Domácí zvířata nejsou povolena.
Pro skupinu klientů, kteří preferují soukromí, nabízíme také krásnou stylovou chaloupku SIMONA a JOSEF v bezprostřední blízkosti hotelu s kapacitou 10 lůžek.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmán
5232

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, klimatizace pokojů, TV, připojeni internetu, sat, apartmány s plně zařízenou kuchyní, WI-FI, župan

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, klimatizace, Informační služba, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, půjčovna jízdních kol, sauna, venkovní terasa, restaurace, hotelová zahrada s lehátky, parkovné zdarma, Pokojová služba, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí:

Wellness Hotel Marta - Okolí...

Wellness Hotel Marta je situován v obci Kuklík, 8 kilometrů od Nového Města na Moravě v srdci Českomoravské Vysočiny a centrální části chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů. K výletu láká například Šikland, komplex zábavních areálů s největší nabídkou služeb a zábavy, lesopark Templ, 24 kilometrů vzdálený gotický hrad Pernštejn či soubor staveb lidové architektury Veselý Kopec.



Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (500 m)

Vlaková zastávka název: (10 km)

Letiště název: (67 km)

Stravování:


Restaurace popis:

Wellness Hotel Marta - Gastronomie...

Chutné snídaně jsou podávány formou bufetových stolů. V příjemné restauraci Wellness Hotelu Marta si lze pochutnat na jídlech z výběru klasické české a mezinárodní kuchyně, které jsou podávány výběrem z jídelního lístku. Příjemné posezení se sklenkou dobrého nápoje poskytuje letní terasa. Restauraci je možné využít i pro společenská setkání, rodinné oslavy, svatby či firemní akce.

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Jízda na koni , Sauna, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Whirpool
Odpočinout a načerpat energii na další dny můžete ve vířivce, či několika saunách. V našem novém PRIVAT WELLNESS nesmí chybět hydroterapie nebo různé masáže. 
Finská sauna, Parní sauna, Kneippův chodník, Infrasauna, Suchá masážní vana, Whirlpoll - vířivka.

Kongresové služby:
TV, Dataprojektor, Flipchart

Firemní a soukromé akce, školení, team building, svatby...



Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 35)

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (22):


Wellness Hotel MartaWellness Hotel MartaWellness Hotel Marta
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com