sdílet Hotel Aurelius na Facebooku
Hotel Aurelius česká verze  Hotel Aurelius slovenská verzia  Hotel Aurelius english version  Hotel Aurelius deutsch version

Hotel Aurelius Mikulov, Mikulov ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Aurelius Mikulov - ubytovanie v Mikulove ...


Hotel Aurelius sa nachádza v Mikulove, malebnom historickom meste na Južnej Morave na trase z Prahy do Viedne. Polohou je umiestnený na okraji historického jadra mesta, takže hostia nie sú rušení prevádzkou z ulice, ale napriek tomu im cesta do centra nezaberie viac ako 10 minút chôdze.

Zariadenie má vlastnú štýlovú reštauráciu s vinotékou a je vhodný pre hostí, ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v Mikulove a okolí. Zároveň je vhodné aj pre krátkodobé návštevy.

Útulný tehlový interiér reštaurácia ponúka pohodlie a príjemné prostredie na posedenie s priateľmi, rodinou alebo ponúka možnosť konania väčších osláv a slávností.

V našom hoteli nájdete 11 útulných izieb vhodných pre jednotlivcov, páry i rodiny.

Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, televízor a Wi-Fi. Pre rodiny s malými deťmi je k dispozícii kuchynka. Ceny sú uvedené vrátane DPH bez miestnych poplatkov. Súčasťou ceny za ubytovanie sú aj raňajky v reštaurácii hotela.
 
Hotel ďalej ponúka tieto služby: recepcia od 8:00 do 22:00 hodín, možnosť zapožičať žehličku, fén, kuchynka pre rodiny s deťmi.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
911

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, pripojenie internetu, fén, umývadlo na izbe

Základní informace: úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí:

Mikulov a jeho okolí nabízí nepřeberné množství historických památek, přírodních krás a spoustu kulturního i sportovního vyžití.



Tipy na výlet: Město Mikulov bylo vyhlášeno městskou památkovou rezervací, díky těmto památkám: historické náměstí, barokní zámek, Dietrichsteinská hrobka, Horní synagoga, Židovský hřbitov a další. Jistě si nenechte ujít také Lednicko-valtický areál, který vám poskytne nezapomenutelný

Kulturní akce: Mikulovsko je vyhledávanou vinařskou oblastí, proslulé udržováním lidových tradic: hody, vinobraní, folklórní slavnosti a další.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (400 m)

Vlaková zastávka název: (700 m)

Letiště název: (55 km)

Autobusové nádraží název: (700 m)


Vlakové nádraží název: (700 m)

Zastávka MDH: (100 m)

Obchod: (200 m)

Termální lázně: (12 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Součástí hotelu je stylová restaurace s vlastní vinotékou, kde pro vás rádi připravíme menu dle vašeho přání. V letních měsících je otevřena zahradní terasa s možností grilování.

Restaurace: (počet míst 60)

Zahradní restaurace: v sezone (počet míst 30)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (300 m), Půjčovna kol, Sportovná hala (150 m), Tělocvična (150 m), Fittness (150 m), Tenisová hala (150 m), Tenisové kurty (300 m), Jízda na koni (3 km), Squash (150 m), Volejbalové hřiště (600 m), Hokejový stadion (25 km), Vodné Sporty (15 km), Strelnica (3 km), Cyklotrasy, Whirpool (1 km)

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.121100130017001800


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Svým hostům nabízíme snídaně v restauraci formou bufetu za 100,- na osobu

Fotogaléria (8):


Hotel AureliusHotel AureliusHotel Aurelius
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com