sdílet Hotel Praděd Thamm na Facebooku
Hotel Praděd Thamm česká verze  Hotel Praděd Thamm slovenská verzia  Hotel Praděd Thamm english version  Hotel Praděd Thamm deutsch version

Hotel Praděd Thamm Zlaté Hory, Zlaté Hory Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Praděd Thamm Zlaté Hory Jeseníky - ubytování ve Zlatých Horách..


Zrekonstruovaný Hotel Praděd Thamm naleznete v městečku Zlaté Hory v podhůří Jeseníků. Hotel je vhodný pro individuální turistiku, pánskou či dámskou jízdu, wellness odpočinek či rodinou dovolenou. Pohodlné ubytování je pro hosty připraveno ve 13 komfortně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením. K dispozici je i levné ubytování v turistické ubytovně s 11 pokoji a kapacitou 42 lůžek. Příjemné posezení i prostor k pořádání různých akcí nabízí příjemná restaurace, stylový bar s bowlingem, společenský sál se 120 místy, konferenční sál, učebna s 25 místy a salonek. Těšit se můžete i na odpočinek ve wellness centru. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.

Hotel Praděd Thamm Pokoje: K pohodlnému ubytování je připraven 1 čtyřlůžkový pokoj, 6 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkový pokoj, 4 dvoupokojové apartmány se třemi lůžky a luxusní dvoulůžkové apartmá s možnosti přistýlky. Celková kapacita hotelu je 33 lůžek a 7 přistýlek. Pokoje i apartmány jsou vybavené televizí s plochou obrazovkou, telefonem a minibarem. Koupelna zahrnuje vanu nebo sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. V sousední ubytovně jsou k dispozici čtyřlůžkové pokoje se společným sociálním zařízením a 1 bezbariérový apartmán se sociálním zařízením a sprchovým koutem. Wellness centrum zahrnuje sauny, whirlpool, bazén a masáže.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmánpřistýlka
61147

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, minibar, fén, WI-FI

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel Praděd Thamm Okolí: Město Zlaté Hory je významným turistickým centrem Jeseníků. V létě je skvělým výchozím bodem pro turistiku a cykloturistiku, v zimě pak ideálním místem k běžkaření a lyžování ve Skiareálu Příčná či na na Zlatohorské hornatině. K návštěvě zve mimo jiné 2,8 kilometrů vzdálený hrad Edelštejn, poutní kostel Panny Marie Pomocné pod Příčným vrchem, 7,4 kilometrů vzdálená horská osada Rejvíz či údolí Ztracených štol s historickým skanzenem Zlatorudné mlýny.

Tipy na výlet: Tipy na výlet - Zlaté Hory a okolí: rozhledna Biskupská kupa (890 m.n.m) 5 km poutní místo Panny Marie Pomocné 5 km Městské hornické muzeum ve stylu holandského baroka 2 km hornický skanzen se zlatokopeckými mlýny 5 km Mechová jezírka na Rejvízu 6 km

Česká Ves: ranč Orel Česká Ves s turistickou jízdárnou 15 km Veterán muzeum 20 km jeskyně Na Špičáku 15 km
Jeseník a okolí: Lázeňské město Jeseník s Vodní tvrzí 25 km rozhledna Zlatý Chlum 20 km jeskyně Na Pomezí 29 km
Javorník a okolí: zámek Jánský Vrch 40 km zatopené lomy 40 km
Směr na Šumperk: Karlova Studánka 30 km nejvyšší hora Jeseníků - Praděd 40 km Ruční papírna a zámek ve Velkých Losinách 60 km

Doporučená trasa bus: Autobusové nádraží Zlaté Hory je od hotelu Praděd Thamm vzdáleno pouhých 320 metrů. K vlakovému nádraží se dostanete po 1,7 kilometrech.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Praděd Thamm Gastronomie: Ráno Vás potěší bohatá snídaně podávaná formou švédských stolů. Příjemná restaurace Hotelu Praděd Thamm s 50 místy nabízí vynikající jídla domácí i zahraniční kuchyně včetně krajových specialit. Vybírat můžete i z poledního menu se dvěma druhy jídel. V hotelové vinotéce najdete kvalitní moravská i zahraniční vína. Restauraci, bar i salonky je možné využít i pro společenská setkání, svatby, rodinné oslavy či firemní akce.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý, Sauna, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
V okolí hotelu jsou značené turistické trasy a cyklotrasy do těch nejkrásnějších a nejzajímavějších zákoutí Jesenicka. Krásná příroda Jeseníků, Rychlebských hor a Kralického Sněžníku nabízí na rozloze 2500 km2 mnoho turistických cílů. Můžete navštívit řadu známých i méně známých míst, jako jsou nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd se svými 1492 m n m, Mechová jezírka na Rejvízu, známé jeskyně na Pomezí či na Špičáku, zříceniny hradů Sovinec a Kobrštejn, Nýznerovské vodopády a mnohé jiné. Sami si zvolíte takovou obtížnost, která vyhovuje Vašim fyzickým možnostem. Všechny trasy mají jedno společné - vedou nádhernou přírodou chráněné krajinné oblasti Jeseníky.

K létu patří neodmyslitelně voda a vodní sporty. V našem okolí se nabízí několik různých možností, jak strávit letní den u vody. Ať už Vás nadchne koupání v přírodním Zlatohorském jezírku vzdáleném pouhých 100 m od hotelu, nebo koupání ve venkovním vyhřívaném bazénu (4 km), či si budete chtít jen zarybařit v rybníku plném ryb (50 m), určitě si přijdete na své. I pro milovníky vodních adrenalinových sportů máme několik možností vyžití - například zatopené lomy (25 km) nebo Otmuchovská jezera v Polsku (35km)

Podzimní rekreace: Podzimní měsíce jsou rájem pro všechny milovníky houbaření. Okolní lesy jsou nevyčerpatelnou zásobárnou hříbků a hub. Mezi nejznámější patří pravák, kozák, křemenáč, suchohřib, ale i bedle obrovská. To je však jen malý výčet těch nejznámějších hub, které zde pravidelně rostou. A když se stane, že zrovna nezaprší a hub je málo, procházka na čerstvém vzduch v nádherné podzimní přírodě plné barev a vůní padajícího listí ve Vás navodí nostalgickou náladu.

Kongresové služby:
Telefon, Laserové ukazovátko, Dataprojektor, DVD přehrávač, Promítací plátno, Flipchart, Wifi

Potřebujete uspořádat konferenci, školení, firemní prezentaci či společenské setkání? Máme pro vás prostory ideální pro firemní večírky, školení, prezentace, jazykové kurzy, obchodní jednání, workshopy, semináře i rauty včetně cateringu. Náš hotel disponuje adekvátními prostory i vhodnou technikou. K těmto účelům Vám nabízíme restauraci,  společenský sál, konferenční sál, učebnu a Bowling bar Club 21.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 120)kongresový sál č. 2 (počet míst 50)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 25)

zasedací místnost č. 2 Bowling bar Club 21 (počet míst 20)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12890178023403000


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (12):


Hotel Praděd ThammHotel Praděd ThammHotel Praděd Thamm
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com